Zo kijk je de Victoria's Secret Show 2018 in Nederland

Op 8 november wordt de lingerieshow opgenomen in New York. Hier bekijk je de show in Nederland.

Victoria's Secret Fashion Show uitzending
Getty ImagesDimitrios Kambouris

Vandaag is het zover: de Victoria's Secret Show 2018 plaats in New York! Uiteraard zien we dit jaar weer Victoria's Secret Angel Romee Strijd terug op de runway, en Nederlandse modellen Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt maken dit jaar hun catwalk-debuut. Maar waar en wanneer bekijk je de uitzending van de lingerieshow op de Nederlandse televisie? Ondertussen: volg hier live alle updates rechtstreeks uit New York, van de backstage beauty room tot straks direct alle beelden van de Victoria's Secret Show runway!

Advertentie - Lees hieronder verder

Datum en tijd uitzending in Nederland

Net5 heeft in Nederland van oudsher de rechten voor het uitzenden van de show. Dit zal exclusief op Net5 uitgezonden worden in de nacht van 28 november op 29 november om 04.00 uur.

Houdt deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws! Ondertussen zal Vogue.nl live verslag doen van de opnames zelf, dus hier vind je als eerste alle beelden van de catwalkshow, de backstage beauty-beelden van de modellen en uiteraard live verslaglegging via Instagram.

Kijk om alvast warm te lopen hoe Nederlands model Sanne Vloet zich vorig jaar klaarmaakte voor de Victoria's Secret Show in een speciale vlog-reeks voor Vogue Nederland. In deze app zie je overigens welke workouts de modellen volgen ter voorbereiding voor de show. En bekijk zeker ook de Victoria's Secret Show 2017 hier terug met een glowing Romee Strijd. Hier zie je welke modellen er allemaal meelopen dit jaar. Ook leuk: de show zal dit jaar een speciale designer-collectie hebben met Brits-Griekse ontwerpster Mary Katrantzou.

Advertentie - Lees hieronder verder