Cardi B is het nieuwe gezicht van Reebok

De Amerikaanse rapster treedt hiermee in de voetsporen van celebrities Gigi Hadid en Ariana Grande.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Amerikaanse rapper Cardi B rapt vaak over het maken van 'money moves' en deze heeft zij zo juist gemaakt. Via een Instagram-post deelde Cardi B met haar fans dat zij het nieuwe gezicht zal worden van Reebok. Ze wordt hiermee het gezicht achter de relaunch van de iconische jaren 90's Aztrek sneaker.

social media invloed

Het komt niet als een verrassing dat de rapster gevraagd wordt voor deze sneakerdeal, ze heeft immers een enorme invloed op social media met meer dan 35 miljoen volgers op Instagram. Eerder rapte ze in haar nummer Bodak Yellow over Christian Louboutin en zorgde dit ervoor dat het zoekverkeer voor het merk toenam met maar liefst 217 procent, volgens Racked. Ook is de rapper een van de meest belangrijke influencers van Fashionnova en is hun samenwerking een van de redenen dat het kledingmerk de laatste twee jaar een enorme groei heeft bereikt. Op 15 november brengt ze haar eigen lijn uit met de website. En Tom Ford bracht dit jaar een lipstick uit genaamd naar Cardi B en die per direct was uitverkocht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rijtje van celebrities

Cardi B sluit met deze deal in het rijtje aan van Gigi Hadid, Ariana Grande en Victoria Beckham. In een officieel statement laat Reebok voor Cardi B gekozen te hebben omdat ze een artiest is 'die nooit nalaat conventies te trotseren, zowel persoonlijk als met haar muziek', aldus Nieuwsblad.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion