Balmain brengt een betaalbare capsulecollectie met partywear uit

Olivier Rousteings favorieten uit zijn afgelopen collecties komen nu terug in deze holiday lijn.

White, Fashion model, Clothing, Shoulder, Dress, Fashion, Waist, Skin, Standing, Fashion design,
MyTheresa x Balmain

Balmains Olivier Rousteing is er toch eigenlijk wel voor gemaakt om partywear te ontwerpen – vooral in de stijl van zijn modellen squad waaronder de Hadids en Kendall Jenner. Hij lijkt bijna het auteursrecht te hebben op slinky mini-jurkjes met borduursels, beads en pailletten. Wie op zoek is naar het ideale feestjurkje, rejoice. Rousteing heeft namelijk de handen ineen geslagen met MyTheresa.com voor een speciale capsulecollectie. Zijn beste stukken over de jaren komen daarbij terug in deze lijn.

MyTheresa x Balmain

Instagram-proof

Deze Balmain capsulecollectie bestaat uit tien stuks in totaal, waaronder jurken, mini-jurken, blazers en een sweatshirt met print, die Rousteing na aan het hart liggen binnen zijn designwerk. 'Er zijn altijd een of twee stukken die me bijblijven – tot nog jaren nadat ik ze voor het eerst heb getoond op de catwalk', vertelt de ontwerper aan Vogue UK: 'Dit zijn looks die langer dan één seizoen meegaan, en veel andere interpretaties hebben geïnspireerd.' In de ondertoon komt disco qua stijl terug, speciaal voor de holidays. Verder met name wit-zilver metallic voor het kleurpalet met goudkleurige accenten. Wat er verder in terugkomt, volgens Rousteing: 'Het nalatenschap van het historische huis, het unieke ambacht van de ateliers, de geest van (Rousteings) generatie en de bevrijdende kwaliteit van muziek.' Zien we Balmains zilverkleurige bouclé straks overal op Instagram? En wellicht ook in jouw kast? Prijzen vanaf 194 euro.

Vanaf 7 november is deze collectie verkrijgbaar op MyTheresa.com.

MyTheresa x Balmain

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion