Romee Strijd onthult exclusief Victoria's Secret Swarovski-look

Het 23-jarige model zal de Shooting Star Swarovski-look dragen.

Fashion, Beauty, Blond, Model, Long hair, Costume, Fashion model, Fashion accessory, Photo shoot, Performance,
Via WWD

Zweeds model Elsa Hosk mag dan de Fantasy Bra (van één miljoen) dragen tijdens de Victoria's Secret-show in New York deze week, maar Dutch pride Romee Strijd heeft ook een speciale look gekregen voor de spectaculaire lingerieshow. Zo vertelde ze aan WWD.

Shooting star

Zo onthulde het Nederlandse model exclusief aan WWD dat Victoria's Secret haar heeft gevraagd om de Shooting Star Swarovski-look te dragen tijdens het jaarlijkse lingeriespektakel. Zij loopt naast VS-veteranen waaronder Adriana Lima en Candice Swanepoel, die ook beiden al kinderen hebben gekregen. Het 23-jarige model uit Zoetermeer is al langer dan vandaag een succesvolle Angel (zowel voor de campagnes als voor de show) en krijgt nu deze speciale eer. Haar kersverse echtgenoot, Laurens van Leeuwen, zal vast apetrots zijn. Strijd droeg al eerder engelachtige looks (zoals vorig jaar in Shanghai), maar nu zal ze de catwalk overgaan in een zwart lingeriesetje waaroverheen een veelheid aan kristallen hangers zijn gedrapeerd. Die natuurlijk volop bewegen zodra ze over het plankier schrijdt. Morgen, 8 november, is het zover dus houd Vogue vooral in de gaten voor de looks en het laatste nieuws.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder