Jimmy Choo lanceert Voyager II laarzen met ingebouwde verwarming net op tijd voor de winter

De Jimmy Choo Voyager kan ingesteld worden op een temperatuur van 25° tot 45° C.

jimmy choo voyager ii
Jimmy Choo

Na het succes van Jimmy Choo's verwarmde Voyager laarzen, komen ze nu een jaar later met de Voyager II. Dezelfde ingenieuze technologie, maar dan in een nieuw jasje. Of in dit geval, laarsje. Met deze heated boots ben je helemaal klaar voor de ijskoude wintermaanden. Ze zijn bovendien nu te koop op hun website.

Draagbare technologie

De Jimmy Choo-laarzen zijn voorzien van draagbare technologie. Zo zijn de snow boots op enkelhoogte voorzien van een verwarmde zool, die wordt geactiveerd door een vernieuwende mobiele app. Het apparaat wordt verder opgeladen met een USB-kabel, die slim is verscholen onder de voorste lipjes, waar de veters doorheen gaan, van de leren laars. Je kunt de temperaturen instellen vanaf 25° tot 45° C. De verwarmde binnenzolen blijven acht uur lang verwarmd en moeten dan weer worden opgeladen. De schapenvacht-voering zorgt voor extra warmte.

jimmy-choo-voyager-ii
Jimmy Choo

Jimmy Choo Voyager II

De enkellaarsjes zijn bovendien geheel design-fähig, waarin de signatuur-stijl van het merk duidelijk terugkomt. Ze kunnen nu alvast vooruit besteld worden. Er is een paar voor vrouwen en een paar voor mannen, beide in zwart kalfsleer. De prijs is circa 1300 euro. Je moet er dus even voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat.

Footwear, Boot, Shoe, Black, Fur, Snow boot, Durango boot, Work boots, Motorcycle boot, Fur clothing,
Jimmy Choo

Warme voeten met smartphone

Jimmy Choo creative director Sandra Choi zei over het design: 'De Jimmy Choo Voyager staat voor de volgende stap in spannend nieuw terrein. Draagbare technologie staat nog steeds in de kinderschoenen en onze eerste vereiste bij het ontwikkelen van de Jimmy Choo Voyager was functionaliteit ... Een laars die de voet warm houdt is de ultieme vorm van luxe, maar ook heel praktisch – wat is meer luxueus dan op een ijskoude dag je smartphone erbij pakken om je voeten heerlijk warm te houden? Zoals de Jimmy Choo Voyager is er geen ander.' Dit maakt de lange winter die ons staat te wachten beslist meer draagbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion