Jimmy Choo lanceert boots met ingebouwde verwarming net op tijd voor de winter

De Jimmy Choo Voyager kan ingesteld worden op een temperatuur van 25° tot 45° C.

image
Jimmy Choo

Waarom heeft geen enkele ontwerper hier eerder aan gedacht? Jimmy Choo is zojuist met het ingenieuze idee gekomen van heated boots. Ja, verwarmde laarzen voor in de ijskoude wintermaanden. Ze zijn bovendien nu te koop. Wel zo handig als je de weersvoorspellingen van Piet Paulusma serieus neemt die een horrorwinter met temperaturen van -20℃ voorspelt.

Draagbare technologie

De Jimmy Choo-laarzen zijn voorzien van draagbare technologie. Zo zijn de snow boots op enkelhoogte voorzien van een verwarmde zool, die wordt geactiveerd door een vernieuwende mobiele app. Het apparaat wordt verder opgeladen met een USB-kabel, die slim is verscholen onder de voorste lipjes, waar de veters doorheen gaan, van de leren laars. Je kunt de temperaturen instellen vanaf 25° tot 45° C. De verwarmde binnenzolen blijven acht uur lang verwarmd en moeten dan weer worden opgeladen. De schapenvacht-voering zorgt voor extra warmte.

Jimmy Choo

Jimmy Choo Voyager

De enkellaarsjes zijn bovendien geheel design-fähig, waarin de signatuur-stijl van het merk duidelijk terugkomt. Ze kunnen nu alvast vooruit besteld worden. Er zijn laarzen voor vrouwen en mannen, in de kleuren zwart, wit en donkerblauw. De prijs is circa 1400 euro. Je moet er dus even voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. Jimmy Choo creative director Sandra Choi zei over dit design: 'De Jimmy Choo Voyager staat voor de volgende stap in spannend nieuw terrein. Draagbare technologie staat nog steeds in de kinderschoenen en onze eerste vereiste bij het ontwikkelen van de Jimmy Choo Voyager was functionaliteit ... Een laars die de voet warm houdt is de ultieme vorm van luxe, maar ook heel praktisch – wat is meer luxueus dan op een ijskoude dag je smartphone erbij pakken om je voeten heerlijk warm te houden? Zoals de Jimmy Choo Voyager is er geen ander.' Dit maakt de lange winter die ons staat te wachten beslist meer draagbaar.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws