Het ultieme kerstcadeau! Gucci breidt zijn DIY-service uit

Wordt het een Gucci trui met je eigen initialen deze kerst?

Eyewear, Pink, Red, Illustration, Art, Cool, Glasses, Graphic design, Child art, T-shirt,
Ashley Longshore

Als dit niet het ultieme kerstcadeau is: Gucci breidt zijn customize-programma uit, waarbij je mannen- en vrouwenbreisels alsook jassen en blazers kunt voorzien van een persoonlijke touch. Eerder introduceerde het Italiaanse modehuis al een 'Do It Yourself' personalisatie-service, waarbij onder meer de Ophidia tote bag en de Ace sneakers gepersonaliseerd kunnen worden.

Gucci

Art pieces

Dit nieuwe aanbod is nu verkrijgbaar op Gucci.com en in een beperkt aantal Gucci-winkels. Onder de stijlen vallen wollen crewneck knits, bomberjacks en vesten met knopen in groen, blauw, red en wit. Very festive, indeed. Grote letters kunnen in intarsia op de kledingstukken gebreid worden. De plaatsing van de letter verschilt per item: zo zullen gekozen letters bij de crewneck-looks voorop worden geplaatst en bij de vesten en bombers op de rug. Hetzelfde is mogelijk bij biker- en bomber-stijl leren jacks met metalen studs, rhinestones en kleurrijke, met de handgeschilderde bloemenprints. Onder de tailored pieces valt een jas van wol en mohair plus matching flared broek. Om dit nieuwe initiatief te ondersteunen, heeft Gucci zes kunstenaars gevraagd om een interpretatie te geven van de DIY knitwear met een serie kunstwerken die op Gucci's social media worden geplaatst. De illustratoren zijn Amber Vittoria, Angela Deane, Ashley Longshore, Brianda Stuart, Isabella Cotier en Marc Burkhardt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion