COS heeft zijn kinderkledinglijn uitgebreid

Van speelgoed tot kinderkleding geschikt voor baby's of kinderen tot 10 jaar

Laundry, Clothing, Room, Line, Clothes hanger, Design, Fashion design, Textile, Costume design, Illustration,
COS

Zelf al weg van het Scandinavische COS? Tot voor kort kon je er ook kids in steken, hoewel maar tot een bepaalde leeftijd. Nu heeft COS net aangekondigd dat ze hun kinderkledinglijn, onder de noemer COS Kids, uitbreiden met grotere maten geschikt voor kinderen tot tienjarige leeftijd. Hurray! Het gaat om een volledige garderobe, met kledingstukken waaronder pyjama's, schoenen en accessoires.

Kennismaking met de wereld van design en kunst

De Herfst/Winter 2018-collectie voor kids is op dezelfde stijl geïnspireerd als de volwassen lijn: een gemixt palet met contrastende kleurblokken en prints, die de Zweden in-house hebben ontworpen. De materialen voor de kinderkleding zijn van hoge kwaliteit, namelijk merinowol, kasjmier, corduroy, katoen, denim en flanel. Nog beter (en wellicht leuk voor in een Sinterklaas-schoen) zijn de nieuwe accessoires, waaronder ook boeken en speelgoed, die COS hiernaast voor de allerkleinsten introduceert. Het idee is om kids op deze manier kennis te laten maken met kunst en design. Vanaf vrijdag 16 november zijn er ook nieuwe producten toegevoegd aan de babycollectie, waaronder een boek, rammelaar en verschillende doeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion