De gigantische Designer-Vintage Sale staat weer voor de deur

Shop je Chanel 2.55- of Louis Vuitton-tas tijdens de Designer Vintage Winter edition sale in het College Hotel in Amsterdam.

image
Getty Images

Daar is 'ie weer! De tiende editie van de grote Designer-Vintage Sale vindt op 1 december plaats in het luxueuze The College Hotel in Amsterdam. Scoor een Chanel 2.55 of de Louis Vuitton Monogram Tote zonder je hele spaarrekening te plunderen. Dit event wil je niet missen.

Vintage vondsten

Op zaterdag 1 december staat The College Hotel volledig in het teken de tiende editie van de Designer-Vintage Sale waarbij je items van onder anderen Louis Vuitton, Gucci en Chanel op de kop kunt tikken. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je ook tweedehands designer- en vintage items van onder anderen Salon Heleen Hülsmann, Unique.designerbags, Vintage-United en L’Étoile de Saint Honoré scoren. Prachtige collectors items kun je voelen en ruiken bij de stand van Chanelvintage én Thrift Shop Amsterdam, de verborgen schat van de beroemde Albert Cuyp-markt, is er deze keer ook bij. Er zijn uiteraard pashokjes en genoeg spiegels om je toekomstige pareltjes te passen. Ook kan je tijdens de exclusieve Designer Vintage Sale je nagels laten lakken door de dames van LAKWERK, de nieuwste nagelstudio in hartje Amsterdam. Voor slechts € 9,95* kun jij dus de hele dag genieten van de mooiste tassen en quality time met vriendinnen want ben je van plan om met een groepje naar The College Hotel af te zakken? Koop dan voor €32,50* een groepsticket dat toegang geeft voor vier personen.

Heb je zaterdag 1 december rood omcirkeld in je agenda? Vergeet dan niet om alle standhouders te checken en je tickets hier te kopen.

The College Hotel, Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam
1 december 2018, 10:00 – 17:00

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws