De gigantische Designer-Vintage Sale staat weer voor de deur

Shop je Chanel 2.55- of Louis Vuitton-tas tijdens de Designer Vintage Winter edition sale in het Amstel Hotel in Amsterdam.

image
Getty Images

Daar is 'ie weer! De elfde editie van de grote Designer-Vintage Sale vindt op 30 november plaats in het luxueuze Amstel Hotel in Amsterdam. Scoor een Chanel 2.55 of de Louis Vuitton Monogram Tote zonder je hele spaarrekening te plunderen. Dit event wil je niet missen.

Vintage vondsten

Op zaterdag 30 november staat het Amstel Hotel volledig in het teken de elfde editie van de Designer-Vintage Sale waarbij je items van onder anderen Louis Vuitton, Gucci en Chanel op de kop kunt tikken. Er zijn uiteraard pashokjes en genoeg spiegels om je toekomstige pareltjes te passen. Voor slechts € 9,95* kun jij dus de hele dag genieten van de mooiste tassen en quality time met vriendinnen want ben je van plan om met een groepje naar het Amstel Hotel af te zakken? Koop dan een groepsticket dat toegang geeft voor vier personen.

Heb je zaterdag 30 november rood omcirkeld in je agenda? Vergeet dan niet om alle standhouders te checken en je tickets hier te kopen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws