Waarom je de allereerste Vogue Christmas Market niet wil missen

Waan je in een winter wonderland van rijkversierde en smaakvolle kerstkramen door de meest stijlvolle merken.

image
Reinier RVDA

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Dat betekent: gezellig samen zijn met vrienden en familie die je waarschijnlijk wilt verwennen met cadeautjes. Waar kun je dat nu beter doen dan op een sfeervolle charmante kerstmarkt? Op zondag 9 december vindt de allereerste Vogue Christmas Market plaats in Amsterdam. Zowel binnen als buiten wordt The College Hotel in Amsterdam omgetoverd tot een magisch kerstparadijs.. Hier lees je wat je allemaal te wachten staat.

Winter wonderland

De Vogue Christmas Market vindt plaats in het stijlvolle The College Hotel in Amsterdam. Warm jezelf eerst op in het heuse Vogue Café met glühwein en stap de Vogue kerstwereld binnen, waar een winter wonderland van rijkversierde en smaakvolle kerstkramen door stijlvolle merken je te wachten staat. Van de sieraden van Fashionology, de meest gewilde accessoires van Rosefield Watches, exclusieve designer vintage pieces van Designer-Vintage, de mooiste make-up accessoires van Real Techniques tot de winter pieces van We Are Labels, de gewilde it-pieces van Atelier des Femmes, de mooiste party shoes van Toral en de fijnste athleisure van Deblon Sports.

Atelier des FemmesInstagram
We Are LabelsInstagram

De Bijenkorf tot Rens Kroes

Ondertussen kun je je bij De Bijenkorf verlekkeren aan een heerlijke taart-proeverij, waarna je je favoriet ter plekke kunt bestellen voor de feestdagen. Ook zal Rens Kroes tijdens de markt aanwezig zijn om haar boeken te signeren en lifestyle tips en tricks te delen tussen 13:00 en 14:00 uur. Vergeet tot slot niet je nagels kerst ready laten lakken door Essie.

Presstigieux
Presstigieux

Family proof

En als dat nog niet genoeg is kun je je Christmas mood vereeuwigen met vrienden en familie in een heuse Vogue Photobooth. Kinderen (en volwassenen) kunnen daarnaast kerstkoeken versieren the Vogue way. The more the merrier!

Vogue inpakservice

Vergeet tot slot zeker niet de speciale Vogue inpak-service, waar je al je gekochte cadeaus direct feestelijk en stijlvol kunt laten inpakken. Op de achtergrond zullen fijne singer-song writers je ondertussen in vervoering brengen met hun kerstnummers.

De Vogue Christmas Market is gratis toegankelijk en vindt op zondag 9 december plaats van 11.00 - 18.00 uur in The College Hotel in Amsterdam. Zie je daar!

Presstigieux

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws