Viktor & Rolf ontwerpen lingerie

De eerste beelden van de nieuwe Viktor & Rolf collectie zijn al hier

Fashion model, Clothing, Fashion, Runway, Dress, Red, Haute couture, Fashion design, Pink, Fashion show,
Getty Images

Nederlands designduo Viktor & Rolf hebben de handen ineen geslagen met Frans lingeriehuis Aubade om een capsulecollectie van negen stuks uit te brengen, die in juni 2019 in de winkels zal belanden. Helaas net niet op tijd voor de feestdagen, maar wel iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar.

Viktor & Rolf x Aubade, Viviane Sassen

Maten tot 90G

We kunnen al het een en ander zien van de samenwerking tussen de Nederlandse ontwerpers achter Viktor & Rolf met historisch Frans lingeriehuis Aubade. Viktor Horsting vertelt tijdens de perspresentatie: 'In couture denk je in meters. Hiervoor moesten we ineens in millimeters denken. De uitdaging lag hem in kleinere gebaren maken in design.' Het typische signatuur van de ontwerpers – een cartoon-achtige strik – kwam samen met de artisanale technieken van het Franse lingeriehuis. De collectie bestaat uit de Bow-collectie in twee kleuren: de roze Bonbon-set en de verleidelijke Soir-set in zwart. Minuscule kanten strikjes, met laser-cut voor een grafische finish, zijn geborduurd op mesh, dat uitloopt waardoor een motief ontstaat dat ook terugkomt in een zwart T-shirt dat onderdeel is van de lijn. De beha's verschijnen in drie stijlen: Aubade’s best verkopende half-cup, een plunging high apex bra en een triangelbeha zonder draad met bijpassende onderbroekjes. De maten lopen tot 90G, waarbij de sets geprijsd zijn tot 169 euro. De designers hebben vooral met aandacht gekeken naar de achterkant van de beha, die vaak wordt vergeten. Twee signatuur-strikjes decoreren de sluiting en alle bandjes zijn dubbel, waarbij de achterzijde op een soort korset lijkt. De campagne is gefotografeerd door Viviane Sassen, een vriend van het modehuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion