Invite: geniet van een exclusief event in de Montblanc boutique

Vogue Man nodigt mannen uit om de nieuwigheden en het verhaal van Montblanc te ontdekken tijdens een exclusief event.

Arm, Hand, Wrist, Finger, Glasses, Shoe,
MontblancInstagram

Het onvermijdelijke aftellen naar de feestdagen is begonnen. Gezelligheid ten top. Enkel de zoektocht naar het perfecte cadeau is nog iets wat we zo snel mogelijk van ons lijstje willen schrappen. Maar wat als mannen winkelen nu op een speciale, intieme manier ervaren? Vogue Man nodigt daarom op 15 december vijftig mannen uit om de nieuwigheden en het verhaal van achter Montblanc te ontdekken tijdens een exclusief event in Amsterdam.

MontblancInstagram

VIP behandeling

Je wordt persoonlijk ontvangen door het Montblanc-team voor een exclusieve ervaring in de boutique op de PC Hooftstraat. De experts van Montblanc leiden je doorheen de winkel en adviseren je over het juiste cadeau voor een geliefde of natuurlijk voor jezelf. Van luxe schrijfinstrumenten, uurwerken en lederwaren tot accessoires en geuren. Een customized Montblanc-cadeau, wordt met uiterste precisie en aandacht voor detail gecreëerd door Nederlands kunstenaar Guido De Boer, die ook aanwezig zal zijn op het event.

MontblancInstagram

#Whatsonyourlist

Al roept het luxemerk in hun nieuwe kerstcampagne op om dit jaar geen lijstjes te maken met geschenken die je dit jaar graag zou ontvangen of geven. Maar om een lijstje te maken met wensen die je volgend jaar hoopt te vervullen, willen we je de nieuwigheden die met geduld en aandacht in de ateliers in Hamburg werden vervaardigd, niet onthouden en worden deze voorgesteld tijdens het exclusieve event in de boutique. Voor deze #Whatsonyourlist-campagne strikte het merk onder anderen de Britse balletdanser Eric Underwood, landschapsfotograaf Max Muench en de Milanese ontwerper Giotto Calendoli die hun wensen voor volgend jaar neerpenden. Met deze sterke campagne moedigt het merk aan om even stil te staan bij je persoonlijke groei en nodigt met de hashtag #Whatsonyourlist liefhebbers van het merk uit om hun persoonlijke verhaal te delen. En omdat Montblanc kwaliteit boven kwantiteit verkiest, kom je tijdens het event meer te weten over deze campagne waarbij de experts alle ins en outs over het merk delen en je met andere gasten over deze pakkende campagne kan napraten met een glas champagne en amuse-bouche in de hand.

Ben jij erbij?

Waar: Montblanc boutique, Pieter Cornelisz Hooftstraat 57, Amsterdam
Tijd:
van van 13:00 tot 18:00 uur
Wil jij erbij zijn? Mail dan je aanwezigheid vóór 14 december o.v.v. Montblanc event naar vogue@vogue.nl. Wij nemen dan contact met je op. Tot dan!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion