De Britse Vogue krijgt een eigen televisie-serie

Voormalig hoofdredacteur Alexandra Shulman werkt mee aan de productie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Productiebedrijf Bad Wolf werkt aan een nieuwe serie genaamd Gold Dust Nation, gebaseerd op British Vogue uit de jaren '90. Voormalig editor-in-chief Alexandra Shulman en voormalig editor-at-large Fiona Golfar van Vogue UK zijn aan boord gebracht om mee te werken aan de productie.

Echte verhalen

Gold Dust Nation gaat over een Brits maandblad dat te maken krijgt met de grote maatschappelijke ontwikkelingen in Groot-Brittanië van de jaren '90. Door de ogen van de mode-industrie zien we hoe onder andere de internetzeepbel, Britpop, nieuw-feminisme en de Labour Party het land in die tijd vormen. Het maandblad uit de serie is gebaseerd op de Britse versie van Vogue, waar zowel Alexandra Shulman en Fiona Golfar beiden 25 jaar hebben gewerkt. 'Het is fantastisch om de realiteit van modetijdschriften tot leven te brengen in een volledig authentieke serie,' vertelt Shulman over de serie aan Deadline. 'We kunnen echte verhalen vertellen en laten zien wat er gebeurt als je creativiteit combineert met menselijke emoties en dilemma's in een tijd van maatschappelijke veranderingen.' Fiona voegt hieraan toe: 'Alexandra en ik hebben het allemaal meegemaakt. Van de boardroom tot de slaapkamer, het is nooit saai in de modewereld.' Wie deel uitmaakt van de cast en wanneer de serie in première gaat is nog niet bekend.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion