Meghan Markle maakt onverwachte verschijning tijdens British Fashion Awards

De hertogin van Sussex reikte een award uit aan de ontwerpster van haar trouwjurk, Givenchy's Clare Waight Keller.

meghan-markle-british-fashion-awards
Joe Maher/BFCGetty Images

Hoewel Meghan Markle na haar royal tour met prins Harry aan Oceanië buiten de spotlights blijft, maakte ze gisteren een onverwachte verschijning tijdens de jaarlijkse British Fashion Awards in de Royal Albert Hall in Londen. De zwangere hertogin van Sussex betrad het podium om een eerbetoon te brengen aan de ontwerper van haar trouwjurk, Givenchy's Clare Waight Keller. Keller won de award voor British Womenswear Designer of the Year, uitgereikt door Meghan, die een moment nam om de ontwerpster te bedanken. En op dat moment merkten verschillende fans in een video op dat Markle naar haar bolle buik grijpt door haar schoppende baby.

Tristan Fewings/BFCGetty Images

Verrassing

Meghan droeg een lange, zwarte one-shoulder jurk uit de haute couture-collectie van Givenchy voor de speciale gelegenheid, die ze combineerde met goudkleurige sandalen van ontwerpster Tamara Mellon en sieraden van Pippa Small. Meghans verschijning was een verrassing voor alle aanwezigen, maar met name voor Keller. Op het podium nam de hertogin een moment om de Givenchy's creatief directeur te eren.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na de speech van Meghan nam Keller haar prijs in ontvangst en bedankte op haar beurt de hertogin. 'Deze vrouw is zo geweldig,' zei Keller over Meghan. 'Ik heb Meghan persoonlijk leren kennen. Dat iemand zoals zij je vertrouwt tijdens een fantastisch moment in haar leven is voor mij een ongelooflijke eer. En ik kan je niet genoeg bedanken, omdat het een prachtig moment was. Bedankt.' De twee verlieten vervolgens gearmd het podium, wat suggereert dat ze niet alleen samenwerken, maar daarnaast ook goed bevriend zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Meghan Markle en Clare Waight Keller bij de uitreiking van de British Fashion Awards 2018 in Londen.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle