Kendall Jenner in haar meest gewaagde look ooit tijdens British Fashion Awards

Het model verscheen in een bijzondere gouden jurk van Britse ontwerper Julien MacDonald.

kendall-jenner-british-fashion-awards
Darren Gerrish/BFCGetty Images

Maandagavond werden de jaarlijkse British Fashion Awards uitgereikt in de Royal Albert Hall in Londen. Grote namen binnen de mode-industrie waren aanwezig, net als Britse royal Meghan Markle die een prijs uitreikte aan Givenchy's Clare Waight Keller. Ook Kendall Jenner was van de partij, en trakteerde het modepubliek op een gewaagde look. Zo verscheen het model in een goudkleurige jurk van Britse ontwerper Julien MacDonald die niet veel aan de verbeelding overliet.

Gewaagde look

De jurk die Jenner tijdens de Britse Fashion Awards droeg was gemaakt van goudmetalen mesh en bestond uit duizenden metalen kralen die in het licht schitterden. De transparante creatie van MacDonald zat als gegoten om het lichaam van het 23-jarige topmodel. Daarbij maakten de hoge split, de blote rug en de puntige schouders het tot een van Jenners meest gewaagde looks.

Kendall Jenner op de rode loper van de British Fashion Awards 2018.
Jeff Spicer/BFCGetty Images

Het is zeker niet de eerste keer dan Jenner zich hult in nietsverhullende couture. Zo droeg het topmodel tijdens een feest van het Franse modehuis Longchamp in september een volledig transparante zwarte jurk en verscheen ze afgelopen mei tijdens het filmfestival van Cannes in transparante haute couture van Schiaparelli. Daarnaast zien we Kendall regelmatig in lingerie op de catwalk van Victoria's Secret, waarop ze ook afgelopen november een verschijning maakte tijdens de Victoria's Secret Show 2018 in New York.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion