Montblanc's nieuwe campagne is een om bij stil te staan

Het luxemerk moedigt iedereen aan om hun wensen te vervullen in het nieuwe jaar.

White, Street fashion, Clothing, Outerwear, Blazer, Beauty, Fashion, Jacket, Suit, Snapshot,
Montblanc

Nu de feestdagen om de hoek kijken, vindt het luxemerk Montblanc het de hoogste tijd om stil te staan bij het invullen van een ander soort lijst dan jouw rijkgevulde wishlist voor Kerst. Zij hopen met hun nieuwe What's on Your List-campagne iedereen te inspireren om een lijstje te maken met de wensen die ze hopen te vervullen in 2019. Eventueel met deze mooie Montblanc Red Fountain-pen? Om deze sterke campagne te vieren en de nieuwigheden van het merk te ontdekken nodigt Vogue Man je uit in de Montblanc boutique in Amsterdam. Bekijk de exclusieve uitnodiging onderaan het artikel.

Persoonlijk verhaal

Voor deze campagne wisten ze trailblazers in de kunst-en modewereld te strikken. Zoals Fashion Director van Tank Magazine Caroline Issa en Milanese ontwerper Giotto Calendoli en nog drie andere talenten. Met deze sterke campagne moedigt het merk aan om even stil te staan bij je persoonlijke groei en nodigt met de hashtag #Whatsonyourlist liefhebbers van het merk uit om hun persoonlijke verhaal te delen. Voor hun kerstcampagne hielp het merk deze bekende gezichten al met het realiseren van hun droom.

Caroline Issa - Montblanc

Fashion Director van Tank Magazine, Caroline Issa, wilde altijd al weten hoe je kalligrafie uitoefent, zodat ze haar briefjes aan vrienden en geliefden net iets persoonlijker kan maken. Met de hulp van een kalligraaf, helpt Montblanc haar met de techniek en hulpmiddelen om haar kerstwensen dit jaar met de hand te schrijven aan geliefden in plaats van een digitale kerstkaart.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Giotto Calendoli

De in Milaan wonende ontwerper Giotto Calendoli zijn wens is om zijn motto "Handle with Freedom" ergens voorgoed neer te schrijven. Daarom werkt hij samen met Montblanc-ambachtslui om een ​​op maat gemaakte Montblanc Sfumato-pashouder te creëren in de Maison's Pelleteria in Florence.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Om te klinken op deze mooie campagne en de feestdagen die in het verschiet liggen te vieren, nodigt Vogue Man mannen uit in de Montblanc boutique in Amsterdam voor een experience. Op 15 december kun je genieten van een VIP event in de P.C. Hooftstraat. Meer informatie over het event vind je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion