Uniqlo U's nieuwe Christophe Lemaire-collectie: alle looks

De collectie van de Franse ontwerper voor het Japanse merk bestaat wederom uit veel kleur.

Uniqlo U x Christophe Lemaire lentecollectie 2019
Uniqlo U

De eerste halfjaarlijkse Uniqlo U-collectie van 2019, ontworpen door Christophe Lemaire ligt eind januari alweer in de winkels. Het Japanse merk, dat eind september dit jaar zijn eerste winkel in Nederland opende, heeft de campagnebeelden én alle items inmiddels op hun website gepubliceerd. Of deze even geliefd wordt als de HEATTECH-collectie in samenwerking met Alexander Wang is nog even af te wachten.

Tweejaarlijkse collectie

De Franse Christophe Lemaire ontwerpt als in-house designer twee keer per jaar een experimentele Uniqlo U-collectie. Zijn laatste collectie, die in september werd verkocht, bestond uit dikke jassen en knitwear voor de winter. Zowel de vrouwelijke als de mannelijke items van de collectie stonden toen in het teken van comfort en ontspanning. En ondanks dat het om een wintercollectie ging, was de collectie erg kleurrijk te noemen. Iets wat we in 2019 ook weer terugzien.

Uniqlo U

Lentecollectie 2019

De lentecollectie is namelijk geïnspireerd op het kleurenpalet van kunstenaar Gauguin. Voornamelijk verzadigde aardetinten en rijke kleuren komen terug in de ontwerpen, die een combinatie zijn van Uniqlo's voorliefde voor basics en Lemaire's eigen visies en ideeën. De collectie bestaat uit 54 items voor vrouwen en 42 voor mannen, allemaal iconische garderobe essentials. Nieuwe, opvallende stukken en technieken uit de collectie zijn het crewneck T-shirt, gemaakt van een zeer zachte stof, het gebruik van linnen in shirts voor mannen én vrouwen, en swimwear-items voor vrouwen, bestaande uit zowel one- als two-pieces.

Uniqlo U

Verkrijgbaar in januari

Een selectie van de collectie zal gelanceerd worden op 14 januari. De gehele collectie is pas op 31 januari online verkrijgbaar, en de dag daarna ook in de winkels. Alle items kan in je de onderstaande gallery echter alvast bekijken. Sidenote: het overzicht bevat alle items, maar níet alle kleuren. Kijk in de webshop welke kleuren er nog meer zijn. Daar zie je tevens alle prijzen van de items.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws