Ontdek hier waarom de nieuwe Uniqlo U designs perfect zijn voor je post-lockdown garderobe

Dit is hoe Uniqlo U de finesse uit de Parijse modehuizen geschikt maakt voor de doorsnee kledingkast.

Zelfs zouden we het liefst rond deze tijd van het jaar de P.C. Hooftstraat aflopen voor wat Lente/Zomer fashion inspiratie. Helaas is dat even niet mogelijk, maar gelukkig kunnen we wel rekenen op de prachtige modecampagnes voor onze dagelijkse dosis mode content. Vogue selecteert uiteraard de mooiste, zodat jij je garderobe klaar kunt stomen voor het volgende modeseizoen. Onze nieuwste tip: de Uniqlo U L/Z 21-collectie.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aardetinten

Het Japanse merk lanceert op 28 januari haar tiende collectie en zoals we van Uniqlo gewend zijn barst die van de geraffineerde doch praktische fashion essentials. De kledingstukken zijn gemaakt in een mix van aardetinten en fellere tonen, wat de wederopbloei van de natuur moet symboliseren. Zeker na een ietwat teleurstellende winter is dat zeker iets waar we naar uitkijken.

courtesy of uniqlo
Courtesy of Uniqlo

Functionele finesse

Uniqlo heeft al jaren ervaring met het creëren van stijlvolle én comfortabele designs en ook bij deze collectie is het weer raak. Hiermee zijn de nieuwe designs het perfecte compromis tussen onze pre-COVID garderobe en onze vertrouwde joggingbroek. De collectie bevat deze keer niet alleen kledingstukken voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. Kan je niet wachten om met de hele familie aan de keukentafel te zitten in de nieuwste Uniqlo-designs, dan zal je nog even geduld moeten hebben. De kindercollectie lanceert namelijk pas op 11 maart 2021.

Christophe Lemaire over Uniqlo U

Christophe Lemaire, het meesterbrein achter de nieuwe Uniqlo U-designs, ontwerpt al sinds 2015 twee keer per jaar een nieuwe collectie voor het Japanse merk. In het verleden stond Lemaire aan het roer van Hèrmes en die ervaring neemt hij ook mee in z’n huidige designs. Die ervaring heeft hem veel geleerd over esthetiek, kwaliteit en verfijning. Tegelijkertijd deelt hij ook het verlangen om die stijl en kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Die ambitie komt ook in de nieuwe collectie naar voren. Zo zijn de jassen uit de L/Z 21-collectie niet alleen elegant, maar hebben ze ook een korte fit zodat ze makkelijk meegaan op de fiets. Verder zijn de designs uit de nieuwe collectie gemaakt uit easy-care materialen. Zo geniet je van high-end finesse, zonder dat je daarvoor je hele routine hoeft om te gooien.

Shop hier de nieuwste ontwerpen uit de UNIQLO-U L/Z 21-collectie.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion