Winter hotspot: Chanel opent boetiek in de sneeuw

Elk jaar wordt de boetiek volledig opnieuw ingericht, en dit jaar is er weer groots uitgepakt.

White, Clothing, Skin, Beauty, Cap, Fur, Lip, Beanie, Headgear, Eye,
Anh Kiet Duong voor Vogue Nederland, september 2018

Al negen jaar opent Chanel tijdens het skiseizoen een boetiek in het skioord Courchevel. Tussen het skiën door, kunnen modeliefhebbers hun hart ophalen in de 160 m2 grootte boetiek. Verspreid over twee verdiepingen worden dit jaar de Herfst/Winter-collectie en de Cruise-collectie van 2018/2019 getoond. Enkele weken later worden deze twee collecties vervangen door de Lente/Zomer 2019 ready-to-wear pre-collection.

Chanel Courchevel

Chanel-boetiek in de sneeuw

Elk jaar wordt de boetiek volledig opnieuw ingericht, en dit jaar is er weer groots uitgepakt. En dat is al vanaf buiten te zien, nog voordat je de boetiek binnenloopt. Zo staan er, pal voor de entree, gigantische Chanel-letters, versierd met lampjes die aangaan wanneer het donker wordt. Eenmaal binnen doet het interieur niet onder aan je verwachtingen, en zet de signature stijl van Chanel door in wit met zwarte muren, kleurrijk tapijt en zorgvuldig uitgestalde items in nisjes in de muur. Aan de zijkant van de boetiek zijn kleren uitgestald, en in het midden van de winkel vind je de sieraden en zonnebrillen uit de collectie(s). Tot slot prijkt aan het einde van de boetiek een zwarte trap, die naar de eerste verdieping van de boetiek leidt: het schoenenwalhalla.

Open tot april

Chanel's Courchevel-boetiek opende onlangs voor de negende keer haar deuren, op 12 december, en sluit pas weer in april 2019, wanneer het skiseizoen officieel tot een einde komt. Mocht je dus op skivakantie gaan naar de Franse regio, vergeet dan niet om even een bezoekje te brengen aan de pop-up store. Je zou het bijna omdraaien, en een skivakantie boeken om de boetiek te kunnen bezoeken, maar gelukkig hebben wij óók beelden.

Chanel Courchevel
Chanel Courchevel
Chanel Courchevel

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst