Dit is de nieuwe vriendin van Brooklyn Beckham

Het gelukkige koppel maakte hun relatie deze week Instagram-officieel

Jeans, Event, Photography, Dance, Gesture, Trousers, Romance,
Getty Images

Brooklyn Beckham, de oudste zoon van Victoria en David Beckham, was lange tijd een celebrity-koppel met actrice Chloë Grace Moretz. Die tijd blijkt nu definitief voorbij, want deze week maakte de 19-jarige fotograaf in spe zijn relatie Instagram-officieel met Hana Cross, middels een romantische snapshot van hen samen op de heuvels van Los Angeles. Wie is Hana Cross, vraag je je misschien af? Ze is een 21-jarig Brits model – onder meer getekend bij The Lions.

Faam

Het gelukkige nieuws werd bovendien nog even benadrukt met matching outfits, zo bleek. Beckham en Cross hebben de kunst van coördinerende mode beiden aardig onder de knie en kiezen voor streetwear, met een gedeelde liefde voor kunst en muziek. Zo droeg Cross een vintage Daft Punk-longsleeve, zwarte jeans en een logo-tas van Balenciaga. Terwijl Beckham Supreme's uitverkochte Akira-collab droeg. De looks zijn zelfs tot in de puntjes uitgekiend: beiden droegen identieke roze en geribbelde sokken. Na een hike ging het duo later op de dag samen lunchen. Beckham gebruikte een vintage filmcamera om foto's te maken van de paparazzi die hen achtervolgde. Ze nemen zichzelf duidelijk niet te serieus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion