Volgens de Pre-fall collectie van Gucci zijn snacks hét accessoire van 2019

Harmony Korine fotografeerde de collectie in Italië.

Plaid, Clothing, Tartan, Pattern, Fashion, Design, Street fashion, Outerwear, Clown, Vintage clothing,
Courtesy of Gucci

Gucci's creatief directeur Alessandro Michele staat erom bekend dat hij graag samenwerkt met diverse talenten - van tekenaars tot grafisch ontwerpers. Voor het lookbook van zijn Pre-fall 2019 collectie strikte hij Harmony Korine, die de collectie fotografeerde met snacks als eigenaardige rekwisieten.

Courtesy of Gucci

Donut als accessoire

Harmony Korine is regisseur en screenwriter. Hij schreef onder meer het script voor de film Kids en regisseerde Spring Breakers. Daarnaast regisseerde hij de videoclip Needed Me van Rihanna in 2016. Korine is niet onbekend in de modewereld en werkte al eerder met Proenza Schouler en Dior. Voor Gucci schoot Harmony de Pre-fall collectie van 2019 in de Italiaanse ruïnesteden Herculaneum en Pompeï. Geen verrassende keuze, aangezien het modehuis de Italiaanse roots wil blijven eren. De locaties waren niet het dat opvalt in de collectiefoto's. Want alsof de drukke prints, uitbundige kleuren en overdadige Gucci-logo's niet interessant genoeg zijn, poseren de modellen gek genoeg met allerlei etenswaren - van snoep en sandwiches, tot sportdrank en donuts. De hele Pre-fall 209 collectie van Gucci bekijk je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion