Rihanna lanceert Savage x Fenty Valentine's collectie

Speciaal voor Valentijnsdag lanceert Savage x Fenty een reeks romantische stukken voor alle bad gals.

Fenty x puma lingerie collectie
Fenty x Puma

Ongeacht wat de Amerikaanse zangeres Rihanna kiest als nieuwste creatieve uitlaatklep, ze blijkt het als de beste te kunnen. De popster en ontwerpster verheugde ons vorig jaar met haar diverse lingeriemerk Savage x Fenty tijdens New York Fashion Week and boy were we blown away. Nu speciaal voor Valentijnsdag lanceert Savage x Fenty een reeks love inspirerende stukken voor alle bad gals.

Savage x fenty

Respectvol sensueel

In de collectie zitten meerdere stukken die bij elk lichaamstype passen. Zo variëren de beschikbare BH-maten van 32A tot 44DD en is het ondergoed beschikbaar van XS tot 3XL, geprijsd tussen de €17 en €60. Zelf vertelde Rihanna:'Lingerie gaat niet over het exploiteren van het vrouwelijk lichaam maar juist over het vieren ervan en dat is wat Savage x Fenty belichaamt. Savage is voor mij zo'n krachtig woord. Vooral voor vrouwen, die worden meestal gezien als zwak en behoeftig en Savage is juist die andere vrouw. Zij is het tegenovergestelde daarvan, ze is krachtig, ze heeft de leiding, en ze neemt de verantwoordelijkheid voor alle keuzes die ze maakt'. De collectie is nu online te koop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion