Adele transformeert in haar grote voorbeeld en countrylegende June Carter Cash

De Britse zangeres Adele transformeert in een van haar grootste voorbeelden.

Carpet, Clothing, Red carpet, Dress, Green, Flooring, Gown, Premiere, Hairstyle, Fashion,
Getty Images

'Hello, it's me.' Wel, niet helemaal. De Britse zangeres Adele gaf haar fans gisteren het kijken na toen ze een foto op haar Instagram-account plaatste. Al is het een tijd geleden dat we Adele in het openbaar zagen, dat ze zo erg veranderd is, hadden we niet verwacht. Gelukkig ging het om een tijdelijke transformatie. Adele had een totaal andere look aangemeten, ze verkleedde zich in June Carter Cash, countrymuzikante en vrouw van de legendarische Johnny Cash.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Adele is living her best life, dat is duidelijk. En een van haar favoriete bezigheden is het verkleden in (andere) muziekiconen. Vorig jaar transformeerde ze zich in haar grote voorbeeld Dolly Parton, inclusief gitaar, blonde pruik en een noemenswaardige decolleté. Zo schreef ze op Instagram: 'Je bent de heldin in mijn leven.' Ze beëindigde de boodschap met een knipoog naar een van de bekendste liedjes van Parton: I Will Always Love You. De reden waarom ze zich helemaal opdirkte deze keer is niet duidelijk, aangezien ze in de caption van haar Instagram-post enkel de naam van de muzieklegende plaatst. Een hart emoji maakte het plaatje compleet. Adele droeg een blauwe, lange jurk met geborduurde details en een lange donkerbruine pruik. Een treffende gelijkenis, als je het ons vraagt.

Countrymuzikante June Carter Cash tijdens een optreden in 1970.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion