Supertrash is terug en lanceert nieuwe collectie tijdens Modefabriek

Het Nederlandse modemerk van Olcay Gulsen, dat eerder failliet ging, maakt een heuse comeback.

supertrash-is-terug-nieuwe-collectie
SuperTrash

Supertrash is terug! Eind vorig jaar meldden we al dat het modemerk van Olcay Gulsen, dat eerder in 2018 failliet verklaard werd, bezig was met een heuse comeback. Zojuist is bekend geworden dat de nieuwe Herfst/Winter 2019 collectie van Supertrash geshowd zal worden tijdens de aankomende Modefabriek, die op 20 en 21 januari plaatsvindt in de Amsterdam RAI.

Supertrash is terug

In maart vorig jaar vroeg Supertrash nog faillissement aan. Gulsen maakte als CEO van het modemerk het nieuws zelf bekend in RTL Boulevard. 'Ik vind het heel erg pijnlijk, het is mijn levenswerk,' vertelde ze in het programma over het faillissement, waar toen 150 mensen werkten. 'Maar vooral heel erg heel pijnlijk voor iedereen die betrokken is en alle medewerkers. Het is voor mij wel een beetje een zwarte dag.' In december 2018 werd vervolgens bekend dat het modemerk werkte aan een comeback. Op de website was "We'll be back" te lezen en aan FashionUnited werd het grote nieuws bevestigd.

Modern feminisme

Volgens Supertrash heeft het merk zijn comeback te danken aan de vraag in de markt. Zo verklaart het modelabel in een persbericht dat 'er veel signalen werden gehoord dat het merk werd gemist, zowel door de consument als de retailer'. Supertrash zal terugkeren zoals we het kennen, met een mix van klassiekers en hedendaagse trends. Daarbij zullen "women empowerment" en modern feminisme centraal staan, dat vertaald wordt naar de huidige tijdsgeest. Zo geeft het merk aan inspiratie te halen uit moderne feministen als Beyoncé en Madonna. De Herfst/Winter 2019 collectie bestaat uit onder andere getailleerde stukken, zoals bodycon-jurken in zachte materialen. Daarnaast kunnen we veel dierenprints verwachten, en zal Supertrash ook een geheel nieuwe en uitgebreide schoenen- en tassencollectie lanceren. De nieuwe lijn zal vanaf juni dit jaar zowel online als in de Supertrash-winkels verkrijgbaar zijn. Bekijk onderstaand alle looks uit de nieuwe collectie.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion