Louis Vuitton komt met eigen draadloze koptelefoon

De ‘Louis Vuitton Horizon Earphones’ zijn voor de uitgesproken fans van het Franse modehuis.

louis-vuitton-koptelefoon
Pascal Le SegretainGetty Images

Na de succesvolle presentatie van de Herfst/Winter 2019 mannencollectie door Virgil Abloh gisteren in Parijs met onder andere glow-in-the-dark tassen, heeft Louis Vuitton weer iets nieuws op de markt gebracht. Zo komt het Franse modehuis met een draadloze koptelefoon, de zogeheten "Louis Vuitton Horizon Earphones", voorzien van het fameuze LV-monogram en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Louis Vuitton koptelefoon

De Louis Vuitton koptelefoon is een variatie op de Master & Dynamic MW07-doppen, die vorig jaar op de markt kwamen. De doppen zijn op het moment een van de betere koptelefoons, onder meer door het innovatieve ontwerp en de opvallende kleuren. De koptelefoon komt dit jaar nog op de markt, in de kleuren zwart, rood en een blauw-gele uitvoering, weet Hypebeast.

Sports gear, Personal protective equipment, Splint boots, Glove, Sports equipment, Boxing,
De blauw-gele uitvoering van de Louis Vuitton koptelefoon.
Louis Vuitton

Kritiek

De bekendmaking van de nieuwe koptelefoon gaat niet zonder slag of stoot. Zo zouden de Louis Vuitton-oordoppen veel te prijzig zijn. De Louis Vuitton-versie van de koptelefoon kost ongeveer 1000 dollar, omgerekend 880 euro, en dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Zo zouden de doppen zelf een waarde hebben van 299 dollar, waardoor de overige 700 dollar gaat naar het design en het logo van het Franse modehuis. Of de koptelefoon goed gaat lopen, moet nog blijken. Ondertussen is het nog niet bekend wanneer de oordoppen in de winkels liggen.

Red, Material property, Tree, Font, Fashion accessory, Carmine, Games,
De rode uitvoering van de Louis Vuitton koptelefoon.
Louis Vuitton
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion