Céline Dion is trots op Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp

De Canadese zangeres Céline Dion draagt voor het eerst een ontwerp van Nederlands designer Ronald van der Kemp.

Suit, Fashion, Pantsuit, Formal wear, Event, Haute couture, Blazer, Tuxedo, Style,
Getty Images

Wanneer Haute Couture Week in Parijs is aangebroken, is de Canadese zangeres Céline Dion er als de kippen bij. Ze groet, ze wuift liefelijk en ze poseert alsof het de laatste keer is. Dion begeeft zich maar al te graag tussen de mode-mensenmassa op de voorste rij van de couture shows in Parijs. Sinds haar stylist Law Roach haar twee jaar geleden transformeerde tot couture queen, is Dion niet weg te slaan van de bekende Parijse modeweek en maar goed ook. Vandaag droeg Céline voor het eerst een ontwerp van Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp en daar is ze best trots op.

Event, Suit, Fun, Outerwear, Jeans,
Céline Dion en Ronald van der Kemp, op de Lente/Zomer 2019 couture-show in Parijs.
Getty Images

Couture Céline

De shows van Alexandre Vauthier en Giorgio Armani's couturelijn Armani Privé stonden al langer op haar lijstje. Maar vandaag maakte Céline Dion haar opwachting bij de show van Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp die deze middag zijn Lente/Zomer 2019 couture collectie in Parijs voorstelde. De I'm Alive-ster vertelde de Franse Vogue: 'Het is de eerste keer dat ik een ontwerp van Ronald van der Kemp draag en daar ben ik heel trots op. Het is fierce en elegant!' Op de vraag waarom mode zo belangrijk voor haar is antwoordde ze: 'Het is een geweldige manier om personen die couture dragen, zich op hun best te voelen. Mode is zo'n grote kunstvorm die ik enorm apprecieer en waar ik van houd. Iedereen werkt altijd zo hard voor de collecties. Al die magische handen en zoveel creativiteit die in de collecties zit. Het dragen van couture helpt mij om goed te zingen, om me gelukkiger te voelen, ik voel me er sterker door én je draagt nooit hetzelfde. Mode is iets buitengewoon.'

Fans ongerust

De aanwezigheid van Céline Dion ging niet onopgemerkt voorbij. Terwijl Céline plaatsneemt op de frontrow van menig couture ontwerper, maakt het internet zich zorgen. Zo zijn er heel wat fans van de zangeres die ongerust zijn over haar gezondheid. De 50-jarige Dion oogt al een tijdje slanker dan we haar eerder kende en dat is de fans op social media niet ontgaan. 'Dit is toch onrustwekkend mager', klinkt het.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion