Het perfecte sieraad bij jouw sterrenbeeld vind je met Cartiers Les Galaxies-collectie

En dit zijn de fonkelende sieraden die het beste passen bij jouw sterrenbeeld.

Night, Sky, Organism, Tree, Plant, Space, Illustration,
Cartier Les Galaxies

Schitteren als de sterren doe je natuurlijk met de meest sparkly sieraden. En die fonkelende juwelen zijn volgens de trends van nu gebaseerd op het heelal. Gelukkig hoef je voor de juwelen van Cartier geen ruimtereis te maken. Planeten, meteoren, sterren en de zon komen samen in de nieuwe Les Galaxies-collectie van Cartier. Welk thema uit de kosmos het beste bij jou past? Je vindt het uit door middel van jouw sterrenbeeld.

Les Galaxies de Cartier

Door een fascinatie met het heelal besloot het juwelenhuis een limited-edition collectie te ontwerpen die puur gebaseerd is op de kosmos. Binnen de collectie zijn vier thema's te onderscheiden: planeten als Jupiter, Venus en Saturnus, meteoren, de miljarden sterren die ons heelal rijk is en de grootste ster van allemaal: de zon. Het thema dat het beste in jouw juwelendoos past, staat geschreven in de sterren. Zo vertelt jouw sterrenbeeld welke sieraden het beste bij jou passen, en waarmee jij dus je eigen ruimtereis gaat maken.

les-galaxies-de-cartier
Cartier

Het planetenstelsel

Voor de sterrenbeelden: Steenbok, Vissen, Maagd

Als je sterrenbeeld een Steenbok, Vissen of Maagd is passen sieraden met planeten en hemellichamen het beste bij jou. Van oorsprong zijn deze sterrenbeelden betrouwbaar, loyaal en kun je altijd op ze rekenen. Als een rots in de branding, of een grote, zwevende planeet in het heelal. Planeten als Mercurius, Jupiter, Venus, Saturnus en Pluto hebben allemaal hun eigen kleuren en kenmerken en verschillen net zo van elkaar als bovenstaande drie sterrenbeelden dat doen. Cartier heeft die eigenschappen vertaald naar veranderlijke kleuren in de sieraden uit de Les Galaxies-collectie. Zo komen brons, diepgroen en pauwenveren terug in de juwelen, die onder andere gemaakt zijn van witgoud en parels uit Tahiti.

Still life photography, Font, Technology, Space, Illustration,
Cartier

Meteoren

Voor de sterrenbeelden: Schorpioen, Stier, Weegschaal

De sterrenbeelden Schorpioen, Stier en Weegschaal staan bekend om hun intense karakters en grote passies die ze graag met hun omgeving delen. Bij sommige mensen kunnen hun persoonlijkheden inslaan als een meteoor. Cartier heeft voor deze sterrenbeelden een juwelenlijn ontworpen die doet denken aan meteoren en meteorieten, grove en verfijnde stenen samengebracht tot een geheel. De meteoren-sieraden zijn roségoud met diamanten en maansteen, en bestaan uit oorbellen, een armband, een ketting en een clutch. Allemaal statement pieces die de persoonlijkheden van deze sterrenbeelden onderstrepen.

Night, Sky, Organism, Tree, Plant, Space, Illustration,
Cartier

Het licht van de aarde

Voor de sterrenbeelden: Tweelingen, Leeuw, Kreeft

Een Tweelingen, Leeuw en Kreeft hebben met elkaar gemeen dat ze een sprankelende persoonlijkheid hebben en vaak het zonnetje in huis zijn. Dat komt onder andere doordat mensen met deze sterrenbeelden in de zomer zijn geboren en daarom ook echte zomermensen zijn. Zo zijn zij heel opgewekt en daarin kunnen zij anderen meenemen. De sieraden van Cartier die gebaseerd zijn op de zon weerspiegelen precies die zonnige persoonlijkheid. Zo is zowel de ring als de armband en ketting gemaakt van goud met gele en blauwe saffieren, opalen en diamanten, die letterlijk schitteren in het licht.

Space, Illustration, Circle, Science,
Cartier

Schijnende sterren

Voor de sterrenbeelden: Ram, Boogschutter, Waterman

Rammen, Boogschutters en Watermannen hebben met elkaar gemeen dat ze vaak heel intelligent zijn en eerder afgaan op hun verstand dan op hun gevoel. Zij zijn vaak de heldere lichten die ons uit de duisternis kunnen helpen, niet alleen met hun persoonlijkheid, maar ook met hun kennis. Net zoals de miljarden sterren die aan de hemel stralen. In de Les Galaxies-collectie van Cartier zijn sterren een grote inspiratiebron geweest, vooral binnen dit thema waarin platinum en diamanten zijn gebruikt om de sterren als het ware na te bootsen.

Font, Graphic design, Fashion accessory, Still life photography, Silver, Space, Graphics, Illustration,
Cartier

Voor meer informatie over de Les Galaxies-collectie ga je naar de website van Cartier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion