Model Emily Ratajkowski lanceert eigen lingerielabel

Het model brengt haar eerste collectie uit van haar eigen label Inamorta Woman.

image
Emily RatajkowskiInstagram

Model Emily Ratajkowski lanceerde ongeveer een jaar geleden haar eigen label genaamd Inamorata Woman. Waar eerder een bikini-lijn naar de hand van het model werd uitgebracht, lanceert Ratajkowski nu haar eigen lingerielijn genaamd Body.

Meer dan lingerie

Middels haar Instagram-kanaal lanceert het model de eerste beelden van de nieuwe collectie die verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar zijn. Naast ondergoed zien we aansluitende broekjes, jurkjes en topjes. 'Het is iets meer dan een jaar na de lancering van Inamorata Woman en ik ben zo blij dat ik eindelijk kan delen waar ik voor jullie aan heb gewerkt. In introduceer jullie BODY, een collectie die zoveel meer is dan alleen lingerie. Ik hoop dat jullie er net zoveel van houden als ik', zo laat het model weten op haar account.

image
Inamorata Woman

image
Inamorata Woman

Zelfverzekerd

In een interview met Vogue.com laat het model weten vrouwen een gevoel van zelfverzekerdheid te willen meegeven en wat haar inspiratie was voor de campagne: 'Ik probeerde het gevoel op te roepen van een zelfverzekerd meisje dat de hele dag haar badpak draagt en ik was op zoek hoe die houding zich zou vertalen als je niet op het strand bent. Ik vroeg mezelf af: hoe past dat gevoel precies in ons leven in New York?'

image
Inamorata Woman
image
Inamorata Woman
image
Emily RatajkowskiInstagram

En dat zien we terug in de campagne waarin we Emily in een buurtsuper in New York zien in niet veel meer dan ondergoed of een strak body-jurkje. 'Ik wil altijd iets dragen dat heel goed aanvoelt en comfortabel is, maar geen hoog onderhoud vereist, en dat is deze collectie', zo laat het model weten. De items variëren van een prijs tussen de 15 en 48 euro en zijn verkrijgbaar via de webshop van Inamorata Woman.

image
Inamorata Woman
image
Inamorata Woman
image
Inamorata Woman

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws