Uniqlo kondigt eerste JW Anderson collectie in Nederland aan

De Japanse modeketen kondigt zijn nieuwste designersamenwerking met JW Anderson aan die voor het eerst te koop is in Nederland.

Clothing, Fashion, Coat, Overcoat, Outerwear, Duster, Fashion model, Dress, Formal wear, Fashion design,
Uniqlo

Eind september vorig jaar opende de Japanse modeketen Uniqlo zijn eerste winkel in Nederland in de Amsterdamse Kalverstraat. Na enkele succesvolle samenwerkingen met onder andere Alexander Wang die zijn HEATTECH-collectie introduceerde tot Christophe Lemaire die als in-house designer twee keer per jaar een experimentele Uniqlo U-collectie neerzet, kondigt Uniqlo nu aan zijn eerste JW Anderson collectie in Nederland te lanceren.

Resortstijl

Deze designersamenwerking gebeurde al eerder in de geschiedenis van de modeketen, het enige verschil is dat het de eerste collectie is die verkrijgbaar is in Nederland. Wie bekend is met de Londense JW Anderson weet dat geestige ontwerpen in combinatie met echte klassiekers als trenchcoats en bomberjacks in zijn ontwerp-DNA zitten. De nieuwe collectie bestaat uit een reeks unisex basics met gelaagde of omkeerbare ontwerpen. Geen hokjesdenken bij deze nieuwe Uniqlo x JW Anderson-collectie, de LifeWear-lijn doorkruist generaties en gender. Voor het aankomende zomerseizoen trok Anderson naar de kust en bracht veerachtige silhouetten en maritieme prints mee terug met onder andere paisley patronen en rushes met witte en blauwe kleuren. Zoals bijvoorbeeld de tas met het JW Anderson-logo die het Japonisme terugbrengt in Britse stijl en bloemenprints die zorgen voor een accent in resortstijl. De nieuwe collectie voor zowel mannen als vrouwen zal vanaf dinsdag 5 maart verkrijgbaar zijn in de Uniqlo Kalverstraat-winkel en op UNIQLO.com.

Vogue's favorieten uit de collectie:

Clothing, White, Sleeve, Collar, Button, Shirt, Outerwear, Blouse, Top, Neck,
Uniqlo
Clothing, T-shirt, Black, White, Sleeve, Top, Blouse, Neck, Crop top, Shirt,
Uniqlo
Brown, Sleeve, Textile, Pattern, Fashion, Electric blue, Orange, Maroon, Pattern, Fashion design,
Uniqlo
Clothing, Trench coat, Coat, Overcoat, Outerwear, Collar, Sleeve, Beige, Duster, Day dress,
Uniqlo
Clothing, White, Sleeve, Blue, Outerwear, T-shirt, Collar, Top, Shirt, Sweater,
Uniqlo
Clothing, Jacket, Sleeve, Textile, Outerwear, Coat, Collar, Sweatshirt, Zipper, Khaki,
Uniqlo
Denim, Jeans, Clothing, Blue, Pocket, Textile, Trousers, Electric blue, Waist,
Uniqlo
Costume accessory, Sock,
Uniqlo
Clothing, Blue, Cap, Hat, Cricket cap, Fashion accessory, Cobalt blue, Sun hat, Headgear, Costume accessory,
Uniqlo
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion