De Condé Nast Luxury Conference strijkt dit jaar neer in Kaapstad

Condé Nast International zal dit jaar een conferentie organisatie in Kaapstad voor alle professionals in de mode-en beauty industrie.

image
Getty Images

Condé Nast International, de uitgeverij die titels als onder andere Vogue, GQ en Wired publiceert, organiseert van 10 tot 11 april, voor het vijfde jaar op een rij, de CNI Luxury Conference voor professionals in de mode-en beauty industrie. De editie zal dit jaar plaatsvinden in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Waarde van de Afrikaanse markt

The Nature of Culture is dit jaar het overkoepelden thema van de conferentie. In een reeks pannel sessies, keynotes en interviews met onder andere sprekers zoals International Vogue's editor Suzy Menkes en Laurence Graff, founder van Graff diamonds, die ingaan op duurzaam ondernemen, en strategieën voor retail succes. Met name de rol, belofte en waarde van de Afrikaanse markt voor de wereldwijde luxe- en mode-industrie zal hierin centraal staan.

Vorige edities

In 2015 sprak niemand minder dan wijlen Karl Lagerfeld op de CNI Luxury Conference in het Italiaanse Florence. Hij sprak toen onder andere over zijn rol als designer en zijn kijk op couture. The editie van vorig jaar, 2018, was in Lissabon met aanwezigheid van partijen zoals Céline, Facebook, Christian Dior, Fendi, Farfetch, Estée Lauder etc.

Kaarten voor de CNI Luxury Conference 2019 zijn nu online te koop.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws