You're invited! Vogue Shopping Night x De Bijenkorf Rotterdam

Je droom wordt werkelijkheid: op 11 april dompel je je na sluitingstijd onder in een Vogue x de Bijenkorf shopping experience.

vogue shopping night de bijenkorf rotterdam
Vogue Nederland

Je bent niet de enige die weleens droomt van shoppen in de Bijenkorf na sluitingstijd. Die droom wordt werkelijkheid: op donderdag 11 april opent de Bijenkorf in Rotterdam zijn deuren voor een exclusieve shopping experience voor Vogue-lezers. Wees er snel bij, want er is maar beperkt plaats.

Samen met de Bijenkorf Rotterdam organiseert Vogue een exclusieve Shopping Night op de vernieuwde en uitgebreide afdeling dameskleding. Tijdens deze Shopping Night shop jij als eerste na sluitingstijd bij o.a. Dolce & Gabbana en Burberry en in de net geopende shops van bijvoorbeeld Gucci en Valentino. Daarnaast scoor je al je denim-essentials, van onder andere Tommy Hilfiger en Calvin Klein Jeans, op de net geopende denim-afdeling én neem je een kijkje bij de pop-upshop van Louis Vuitton.

Masterclasses en stylingclinics

De hele avond vieren we het nieuwe modeseizoen, dat bij de Bijenkorf in het teken staat van Be All Of You, een oproep om het beste uit jezelf te halen en aan de wereld te laten zien.

Op het programma:

 • Inspirerende, verrassende en creatieve masterclasses en styling clinics door bekende Vogue-stylisten.
 • Mix & match! Leer spelen met trends, ontdek andere kanten van jezelf en laat je door Vogue inspireren om alles uit jezelf te halen.
 • Laat je fotograferen in de Vogue pop-upstudio door een Vogue-fotograaf.
 • Genieten van muziek van een Vogue-dj.

  Naast alle fashion ins & outs voor komend seizoen word je natuurlijk flink in de watten gelegd. Denk aan diverse make-up touch-ups bij bijvoorbeeld Soap Treatment Store of Charlotte Tilbury en ontmoet de Vogue-redactie terwijl een Vogue-DJ voor de muziek zorgt.

  Toegangskaarten

  Koop hier je kaartje voor 10 euro.

  Wees er snel bij want er is maar beperkt plaats.

  Waar

  De Bijenkorf,
  Coolsingel 105,
  3012 AG Rotterdam

  Wanneer

  Donderdag
  11 april 2019

  Tijd

  19.30 – 22.00 uur

  Goodiebag

  En ga tot slot ook nog naar huis met een exclusieve goodiebag van de Bijenkorf.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Fashion