Bij de Prada-winkel in Amsterdam kan je deze maand je eigen droomschoenen creëren

Het Italiaanse modehuis biedt de mogelijkheid om eind maart je eigen Prada-schoenen te ontwerpen in Amsterdam.

Prada shoes street style inspo
Getty Images

Goed nieuws voor diegenen die leven naar het motto 'wat je zelf doet, doe je meestal beter'. Het Italiaanse modehuis Prada lanceert een Made to Order schoenencollectie in hun winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam waar je je geliefde paar Prada's gratis kan personaliseren.

Footwear, Shoe, Red, High heels, Mary jane, Carmine, Leg, Font, Oxford shoe, Basic pump,
Prada

Unieke Prada's

Het unieke project biedt Prada-fans de mogelijkheid om hun creativiteit los te laten op achttien modellen van hakken, slingbacks, ballet flats, boots en sandalen met of zonder platforms in een breed scala aan materialen en tinten. De iconische prints van Prada als de Lipstick, Barocco en Roses als ook de nieuwe Dahlia- en Mermaids patronen uit verschillende seizoenen worden gemixt voor een geheel nieuw resultaat.

Footwear, High heels, Shoe, Fashion accessory, Box, Wedge, Packaging and labeling, Paper,
Prada

Na het kiezen van het model, materiaal en kleur, kun je de kleur van de zool (zwart, nude of lichtblauw) selecteren en je persoonlijke initialen, charms of cijfers toevoegen. En als kers op de taart komt de schoenendoos overeen met de gekozen stijl, ofwel de klassieke blauwe doos versierd met een elastische band en metalen plaatje of een verpakking met een van de Prada-prints. Als dit DIY-project als muziek in de oren klinkt, breng je eind maart best een bezoek aan de winkel in Amsterdam. Hou er wel rekening mee dat na je bestelling je acht weken op je unieke paar moet wachten. Maar hey, dan heb je ook wat.

Footwear, Shoe, High heels, Leg, Ankle, Joint, Carmine, Font, Finger, Human leg,
Prada

De Prada Made to Order service is van 20 tot 24 maart 2019 beschikbaar in de Prada-store op de Pieter Cornelisz Hooftstraat 63 in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion