Mary-Kate en Ashley Olsen geven zeldzaam interview over hun modehuis en het leven buiten de spotlight

De beroemde tweeling stelt zich volledig te willen focussen op hun bestaan als ontwerpers, en Hollywood achter zich te laten.

Street fashion, Clothing, Fashion, Outerwear, Headgear, Blond, Formal wear, Uniform, Overcoat, Footwear,
Getty Images

Een van de meest favoriete modeduo's binnen de modewereld is ongetwijfeld de bekende tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. De Olsen-twins werden natuurlijk bekend door hun Hollywood-fame, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot gerespecteerde ontwerpers met hun geliefde modehuis The Row. Het duo is uitermate privé en staat allang niet meer in de schijnwerpers, waardoor er nauwelijks nieuws over de twee naar buiten komt. Nu is er een exclusief interview vrijgegeven met de ontwerpsters, die door de Britse Vogue werden geïnterviewd over hun persoonlijke leven en hun succesvolle bedrijf.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naar Londen

Gister plaatste de Britse Vogue op hun Instagram-account een afbeelding van de stijlvolle tweeling, waarin wordt aangekondigd dat het duo zal verschijnen in het nieuwe aprilnummer van het blad. Het exclusieve interview komt nadat bekend werd dat een nieuwe vestiging van het modehuis wordt geopend in Londen. De 32-jarige gewaardeerde ontwerpers laten in het interview weten blij te zijn in Londen hun winkel te openen, zo meldt W Magazine: 'We houden van cureren en we houden ervan nieuwe producten en vintage stukken te ontdekken', vertelt Ashley. 'Londen zal heel anders zijn, maar nog steeds heel erg The Row', stelt Mary-Kate. 'Er is nog steeds vakmanschap in Londen, er is authenticiteit; er zijn veel ambachtslieden die hier nog steeds gevestigd zijn', vertelt Mary-Kate terwijl Ashley eraan toevoegt dat de verbazingwekkende kunstscene een grote factor was voor de keuze een winkel te openen in de Britse hoofdstad.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Buiten de spotlight

In het interview stelt de tweeling dat ze professionals zijn die slechts elegante kleding willen ontwerpen en verkopen voor The Row, dat al sinds 2006 bestaat. 'Wij zijn professionele vrouwen en zo gedragen wij onszelf ook. We werken tenslotte al sinds dat we negen maanden oud waren. We’ve been there, we’ve done that', stelt Mary-Kate over hun verleden in Hollywood. 'En dit is de manier waarop we ervoor kiezen om vooruit te gaan in ons leven: we willen niet langer in de schijnwerpers staan, en we willen iets maken dat voor zichzelf spreekt.' 'In het begin was het heel moeilijk', gaf Ashley toe. Zo merkt de tweeling op dat in eerste instantie hun status als beroemdheid in de jaren '90 en het begin van de jaren '00, er vaak toe leidde dat ze niet serieus genomen werden in hun nieuwe vak. Toch is het de Olsen-twins gelukt een succesvol modehuis te ontwikkelen, dat is uitgegroeid tot een ware favoriet binnen de modewereld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion