Kim Kardashian blijft maar Naomi Campbells looks uit de 90s dragen

Kim Kardashian heeft vooral een liefhebberij voor Versace, ooit gedragen door het topmodel.

Fashion model, Clothing, Black, Fashion, Dress, Sleeve, Outerwear, Neck, Leg, Haute couture,
Getty Images

Van Mugler tot Alaïa en Versace, realityster Kim Kardashian is de laatste tijd dol op vintage designerlooks. Wat opvalt? Ze zijn allemaal al eens gedragen door een topmodel van weleer, namelijk Naomi Campbell in de 90s.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Versace-adept

Geliefd, maar ook omstreden Instagram-account Diet Prada (die onder meer Virgil Abloh en Dolce & Gabbana tot de orde roept als het aankomt op discriminatie of het kopiëren van andermans werk) bracht aan het licht dat de Kardashian wel heel vaak de kunst afkeek van stijlicoon Naomi Campbell. Hierbij werden een serie foto's gepost, waarbij de outfits naast elkaar werden gelegd. Zo droeg Kim Kardashian laatst nog een vintage Versace slipdress naar de bruiloft van Chance the Rapper. De Britse Campbell droeg deze look op de catwalk in 1996. Eerder kwam ook in het nieuws dat Kardashian met websites zoals Fashion Nova samenwerkt, om hen de eerste scoop te geven wat ze voor een bepaalde gelegenheid zal dragen. Hiermee weet ze alle ogen op haar gericht. Vorige week nog droeg Kardashian een transparante catsuit met luipaardprint en baret voor een Instagram-fotoshoot van de hand van Alaïa, die Campbell in 1991 aanhad. Het gaat overigens niet alleen maar om catwalk-looks van het supermodel. Afgelopen december droeg Kim Kardashian een zilvermetallic jurk uit Versace's 1998-collectie naar de première van The Cher Show op Broadway. Ja, Campbell droeg deze al op de catwalk in 1998, maar daarna ook weer voor een event in 2015.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion