Victoria's Secret brengt swimwear terug

Het zou een van de maatregelen zijn om de verkoopcijfers van de lingerieketen te verbeteren.

victorias-secret-swimwear
Bryan BedderGetty Images

Na tegenvallende verkoopcijfers lijkt Victoria's Secret serieuze maatregelen te nemen om van koers te wijzigen. De lingeriegigant maakte vorige week nog bekend dat model Barbara Palvin, die in het verleden naar verluidt geen show mocht lopen omdat ze "te dik" zou zijn, zich mag aansluiten aan het groepje "vaste" Victoria's Secret Angels. Nu onderneemt het lingeriemerk een nieuwe stap op diens positie op de markt te verbeteren. Zo brengt Victoria's Secret de swimwear collectie terug, die het bedrijf in de lente van 2016 schrapte.

Terug naar swimwear

Volgens WWD schrapte de lingeriegigant destijds de populaire zwemkleding uit diens collecties, omdat het bedrijf de focus wilde leggen op de kern: lingerie. Maar door concurrentie van vele andere bedrijven die, in tegenstelling tot Victoria's Secret, inclusiviteit binnen de lingeriewereld promootte, bleven de verkoopcijfers tegenvallen. Zo moest de lingeriegigant het opnemen tegen lingeriemerken als ThirdLove, Hara the Label en natuurlijk Rihanna's Savage x Fenty. Het terugbrengen van swimwear is een poging van Victoria's Secret om hun marktaandeel terug te winnen, gezien de zwemkledinglijn voor een groot deel van de omzet zorgde. Daarnaast heeft het lingeriemerk aangegeven ook zwemaccessoires te verkopen, zoals hoeden en zonnebrillen. De swimwear collectie is al vanaf vandaag te koop via de website van Victoria's Secret. Bekijk onderstaand de beelden uit de vernieuwde zwemkledinglijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder