Gucci opent boetiek in de Bijenkorf in Rotterdam

Het Italiaanse modehuis opent nu ook zijn deuren in Rotterdam.

gucci-bijenkorf-rotterdam
De Bijenkorf Rotterdam

In oktober vorig jaar werd al bekend dat de Bijenkorf in Rotterdam een complete transformatie zou ondergaan. Niet alleen werden de dames- en lederwarenafdelingen flink uitgebreid, ook kon de Bijenkorf-vestiging rekenen op een groot aantal gloednieuwe shop-in-shops, van onder andere Valentino, Louis Vuitton en Saint Laurent. Daar mag het warenhuis nu ook het Italiaanse modehuis Gucci aan toevoegen. Onlangs opende de nieuwe Gucci-boetiek zijn deuren in Rotterdam, die met meer dan 76 vierkante meter een belangrijk onderdeel is van de volledig vernieuwde Bijenkorf (waar je by the way op 11 april na sluitingstijd kunt shoppen tijdens Vogue Shopping Night).

Traditioneel en modern

In de nieuwe Gucci-boetiek worden onder meer handtassen, schoenen, kleine lederwaren en brillen van het Italiaanse modehuis verkocht. Geheel in de stijl van het hedendaagse Gucci heeft de winkel zowel een traditionele als moderne uitstraling, en zien we zowel industriële als romantische elementen terug in het interieur, waarbij het thema "ingetogen drama" centraal staat. Gucci laat in een persbericht weten dat het interieur zo is ontworpen dat klanten voortdurend worden uitgedaagd om nieuwe delen van de winkel te ontdekken. Daarnaast zien we veel verrassende combinaties van materialen, zoals technische displays met fluwelen bekledingen, marmeren tegels met Oosterse tapijten en frisse, roze muren in combinatie met iconische Gucci-sjaals. Kortom, een interieur dat precies past bij het moderne Gucci, onder leiding van creative director Alessandro Michele. Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe shop-in-shop.

Room, Pink, Interior design, Building, Furniture, Closet, Retail, Flooring, Floor, House,
De Bijenkorf Rotterdam
Shelf, Furniture, Shelving, Room, Interior design,
De Bijenkorf Rotterdam
Drawer, Food, Tray,
De Bijenkorf Rotterdam

gucci-bijenkorf-rotterdam
De Bijenkorf Rotterdam

Room, Interior design,
De Bijenkorf Rotterdam

Benieuwd naar de complete Gucci-boetiek in de Bijenkorf in Rotterdam? Neem dan vooral een kijkje op donderdag 11 april, tijdens Vogue Shopping Night. Voor meer informatie en tickets klik je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion