Dit is Loewe's überschattige capsule collectie geïnspireerd op Dumbo

De collectie van het Spaanse modehuis is vanaf vrijdag exclusief verkrijgbaar.

Clothing, Pajamas, Nightwear, Textile, Fashion design, Sleeve, Pattern,
Loewe

Het Spaanse modelabel Loewe staat bekend om haar geliefde ontwerpen en accessoires waaronder ook de bekende Elephant Mini Bag, die eerder een speciale limited edition kreeg in samenwerking met Doutzen Kroes voor een goeddoel. Nu komt de liefde voor het dier opnieuw terug in een collectie van het modehuis, die ter ere van de nieuwe film Dumbo een speciale capsule collectie lanceert geïnspireerd op de het Disney-karakter, waardoor je je weer voor even waant in je kindertijd.

Bag, Luggage and bags, Diaper bag, Handbag, Baggage, Fashion accessory, Thermal bag,
Loewe
Cartoon, Bag, Illustration, Handbag,
Loewe

Dumbo-grijs

78 jaar na de release van de bekende tekenfilm van Walt Disney keert de vliegende olifant Dumbo terug naar het grote scherm, in een herziene versie van de film geregisseerd door Tim Burton. Ter ere van de film lanceert het Spaanse modehuis een capsule collectie volledig geïnspireerd op Disney's meest geliefde olifant. De collectie bestaat uit heren-, dames- en unisex-stukken. Dumbo verschijnt daarnaast ook op accessoires als de bekende Goya-rugzak van het label, de T. Pouch en op items als sweater en shorts voor de exclusieve lijn. Loewe's creative director Jonathan Anderson laat Dumbo's grijs-blauwe huidskleur terugkomen in het leer van de tassen. De collectie zal vanaf vrijdag 29 maart beschikbaar zijn in Loewe-winkels en in de online webshop van het modehuis.

Clothing, Long-sleeved t-shirt, Sleeve, T-shirt, Product, Top, Sweater, Outerwear, Shirt, Sweatshirt,
Loewe
Clothing, Outerwear, Sleeve, Jacket, Plaid, Collar, Pattern, Brown, Beige, Top,
Loewe
Beige, Rectangle,
Loewe
Clothing, Active shorts, Shorts, Pattern, Polka dot, Design, board short, Trunks, Skort, Pattern,
Loewe
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion