Chanel opent waanzinnige art deco pop-up store op de Champs-Elysée in Parijs

Ter gelegenheid van de nieuwe vestiging van het warenhuis, lanceert het modehuis een pop-up ervaring waar je je voor even in de wereld van Chanel waant.

Chanel : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2017-2018
Peter WhiteGetty Images

In Parijs is deze week een nieuwe vestiging geopend van het beroemde warenhuis Galeries Lafayette. Op de iconische Champs Elysée is de tweede dependence van het warenhuis te vinden, waar verschillende bijzondere ervaringen te beleven zijn. Zo heeft Chanel een bijzondere pop-up ervaring gemaakt, waarin je je volledig waant in de wereld van Chanel.

Architecture, Stairs, Building, Design, Interior design, Arch, Space, Tourist attraction, Facade, City,
Chanel

Het Parijs van Chanel

Het Franse modehuis heeft ter ere van het nieuwe warenhuis verschillende ruimtes van het bijzondere art-deco gebouw volledig in Chanel-stijl ingericht en vormgegeven. Inspiratie is de Lente/Zomer 2019 collectie van het modehuis, waarbij Chanel de perfecte Parijse zomer recreëert met een ware promenade midden in de winkel die je leidt naar een verbazingwekkende replica van de Eiffeltoren. 'Chanel is Parijs. Het is een magische stad, ook voor ons Parijzenaars', bevestigt Nadia Dhouib, directeur van het warenhuis. 'Chanel was en blijft een modehuis dat vrouwen ondersteunt, net zoals deze nieuwe Galeries Lafayette, dat een idee van vrouwelijk empowerment cultiveert.' Door het warenhuis heen vind je verschillende symbolen van het iconische Franse modehuis, dat sterk de indruk wekt van de immer imposante en creatieve decorstukken tijdens de bijzondere Chanel shows in het Grand Palais. Verschillende onderdelen van het modehuis zullen aan bod komen, zo vind je couture stukken, Chanel parfums en imposante accessoires van de Métiers d'Art-collecties. Een bijzondere winkelervaring terwijl je je onderdompelt in de wereld van Chanel. Deze pop-up ervaring kun je gratis opdoen in het warenhuis, van 28 maart tot 21 april in Parijs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion