Louis Vuitton showt nieuwe Resort collectie op JFK Airport in New York

Het Franse modehuis maakt een vliegende start met diens Resort 2020 collectie, die gepresenteerd wordt in het vernieuwde TWA Flight Center.

louis-vuitton-resort-collectie-jfk-new-york
Thierry ChesnotGetty Images

Begin maart showde Louis Vuitton diens Herfst/Winter 2019 collectie nog in Parijs, maar voor de volgende show stapt het Franse modehuis in het vliegtuig. Zo reist het modehuis af naar New York om daar de nieuwe Resort 2020 collectie te presenteren. En niet zomaar een locatie in New York, maar op diens grootste vliegveld, de John F. Kennedy Airport. Op 8 mei wordt het vernieuwde TWA Flight Center omgetoverd tot het decor voor de nieuwe creaties van Louis Vuittons creative director Nicolas Ghesquière.

Ready for take-off

Na locaties als Monaco, Palm Springs, Brazilië en de Franse Rivièra presenteert Louis Vuitton zijn nieuwe Resort collectie nu in het TWA Flight Center van het New Yorkse vliegveld JFK. Het TWA Flight Center is een van 's werelds meest iconische luchthaventerminals, wat onder meer komt door het fantasierijke design door de Fins-Amerikaanse ontwerper Eero Saarinen. De terminal, die zo'n 200.000 vierkante meter omvat, dateert uit 1962 en sloot zijn deuren in 2001 voor een grootse renovatie. Na een jarenlange sluiting heropent de terminal als het TWA Hotel met 512 (!) kamers. Louis Vuitton zal met diens Resort collectie als eerste een evenement organiseren op de vernieuwde locatie, die op 15 mei zijn deuren opent voor publiek.

louis-vuitton-resort-collectie-jfk-new-york
TWA Flight Center, JFK Airport, New York.
John Bartelstone Photography

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion