H&M lanceert online platform waar je modeadvies kan krijgen én geven

Op de nieuwe website van H&M kunnen members modeadvies vragen én ook delen.

H&M-Itsapark-lancering-modeadvies
Getty Images

Goed nieuws voor iedereen die altijd al van een personal shopper droomde. De fast-fashion retailer H&M heeft gisteren bekend gemaakt om een modeadviesforum te lanceren waar members stijladvies kunnen vragen én ook geven, dat meldt Business of Fashion. Buh-bye salaris, want de keuzestress zal met deze nieuwe feature verminderen en je shopgedrag stimuleren.

Digitale stylist

H&M is één van de vele bedrijven die de modeverkoop online flink ziet stijgen. Investeren in innovatieve technologie is dus een logische stap voor het Zweedse bedrijf. Dat is naast het eigenlijke aankopen van items ook gebleven uit data via chatbots, social media om het gedrag van hun klanten beter te begrijpen. Een woordvoerder vertelt dat het project sinds eind 2018 in ontwikkeling is bij en beschrijft Itsapark, zo heet het nieuwe platform, als een 'community driven digital fashion guide'. Een mondvol voor een online tool waar je binnenkort aan de "digitale stylist" kan vragen of die korte laarsjes wel bij die ene boyfriend jeans passen. Ben je bijvoorbeeld aan het twijfelen wat je aan moet voor een sollicitatie - want, duh - Itsapark helpt je die baan te pakken te krijgen. Of althans zien dat je fijn uitgedost naar het interview gaat. De lijst met items die je wordt aangeboden zal niet alleen H&M-items bevatten, ook onder andere items van Miss Selfridge, Asos en J.Crew worden jou voorgesteld. En er is een ontdekkingsfunctie waar je op trend kan zoeken. Handig en zó 2019, natuurlijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion