Topshop introduceert eerste vegan schoenencollectie

Het Britse Topshop brengt hun eerste vegan schoenencollectie op de markt.

topshop-vegan-schoenencollectie
Topshop

Het Britse Topshop brengt voor het eerst sinds ooit zijn eerste vegan schoenencollectie op de markt. En al is het nog maar enkel de schoenencollectie; het is een goede stap in de richting voor een modeindustrie zonder dierlijke materialen. Met deze beslissing lijkt het high street merk in de schoenen te willen stappen van Brits modelabel Stella McCartney dat al jarenlang waanzinnige diervriendelijke collecties neerzet tijdens de modeweken in Londen. Of deze schoenencollectie net als dit vegan leren jasje een regelrechte streetstyle-hit wordt? Ja, de kans is groot.

Human leg, Clothing, White, Leg, Fashion model, Sandal, Fashion, Shoulder, Tan, Footwear,
Topshop

Maddy Evans, Fashion Director bij Topshop over de vegan schoenencollectie die goedgekeurd is door PETA: 'We kunnen niet wachten om te zien hoe iedereen zal reageren op de design-led collectie en hoe ver we veganistische producten kunnen pushen in ons accessoiresaanbod.' De collectie bestaat uit zes nieuwe ontwerpen; hakken en platte schoenen - in een palet van warme neutrale kleuren, slangen- en krokodillenprint, fris wit, zwart en fel oranje. De collectie is vanaf morgen 12 april verkrijgbaar in Nederland in de store in Amsterdam en op de webshop.

Dit zijn Vogue's favorieten:

Footwear, Slingback, Beige, Court shoe, High heels, Shoe, Leather, Sandal,
Topshop

€49

Footwear, Sandal, Black, Shoe, Slide sandal, Leather, Slingback,
Topshop

€57

Footwear, Sandal, Shoe, Pink, High heels, Wedge, Beige,
Topshop

€80

Footwear, Sandal, White, Beige, Tan, Shoe, High heels, Brown, Slingback, Strap,
Topshop

€80

Footwear, Beige, Tan, Shoe, Court shoe, Slingback, Camouflage,
Topshop

€80

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion