Grace Elizabeth is de nieuwste Victoria's Secret Angel

Het lingeriemerk lijkt een compleet andere richting in te slaan met diens nieuwste Angels.

grace-elizabeth-victorias-secret-angel
Getty Images

Nadat Victoria's Secret vorige maand nog model Barbara Palvin als Angel rekruteerde, volgden al snel twee andere nieuwe namen, Alexina Graham en Leomie Anderson. Dat bleek nog niet het einde te zijn van de nieuwe aanstellingsronde van het lingeriemerk, want nu mag ook Amerikaans topmodel Grace Elizabeth zich een officiële Victoria's Secret Angel noemen.

Ready for wings

De 22-jarige Grace maakte het grote nieuws zelf bekend op Instagram. Zo plaatste het model een video met daarin een korte recap van haar carrière bij Victoria's Secret. In het bijschrift uit het model haar blijdschap: 'Dit voelt zo onwerkelijk, ik ben mezelf al de hele ochtend aan het knijpen!' begint Grace haar bericht op Instagram. 'Vanaf het moment dat ik model werd, had ik maar één doel voor ogen en dat was werken met Victoria's Secret. Vandaag ben ik trots dat ik mag aankondigen... (drumroll, please) dat ik de nieuwe Angel ben!'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

High fashion

Grace werkt sinds 2016 voor Victoria's Secret, en ging als eerste aan de slag voor de PINK-lijn van het lingeriemerk. In datzelfde jaar maakte het model haar debuut op de catwalk tijdens de Victoria's Secret show in 2016, die in Parijs werd gehouden. Ook afgelopen jaar liep het model mee in New York. Met haar prominente jukbeenderen en million dollar smile veroverde Grace niet alleen de commerciële modewereld, maar werd ze ook een groot succes in high fashion. Zo gaat het 22-jarige model alle modeweken af en heeft ze in het verleden shows gelopen voor bijna alle grote namen in de mode-industrie, waaronder Chanel, Prada, Burberry, Brandon Maxwell, Moschino, Max Mara en Ralph Lauren. Met haar nieuwe aanstelling bij Victoria's Secret wordt Grace een van de weinige modellen bij het lingeriemerk die een achtergrond heeft in high fashion.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe koers

Het kronen van vier nieuwe Angels is mogelijk een poging van Victoria's Secret om een nieuwe richting in te slaan. Het lingeriemerk ontving namelijk bakken met kritiek wegens gebrek aan diversiteit tijdens de beruchte Victoria's Secret shows. De catwalk is tijdens het jaarlijkse lingeriespektakel gevuld met afgetrainde modellen die geen goede weerspiegeling zouden zijn van de vrouwelijke bevolking. Dat resulteerde in dalende verkoopcijfers, slecht bekeken shows en sombere vooruitzichten voor het bedrijf. Onlangs maakte het lingeriemerk al bekend een nieuwe strategie in te zetten. Wellicht is de keuze voor meer high fashion-modellen als Grace onderdeel van die nieuwe koers, hoewel het merk zich misschien beter kan richten op diversiteit op andere vlakken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder