Hair, Face, Photograph, Facial expression, People, Black-and-white, Monochrome, Smile, Beauty, Hairstyle,
Karin Swerink

Wellicht heb je het al ergens gehoord, gezien of gelezen: ik ga Vogue verlaten. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van mijn Vogue en het geweldige Vogue-team. We hebben de afgelopen zeven jaar met heel veel liefde en ambitie samen Vogue Nederland als merk neergezet.

People, Social group, Event, Crowd, Fun, Photography, Team, Pole, Smile, Style,
Daar loop ik, samen met modellen Dewi Driegen en Imre Stiekema voor de fanfare uit. Apetrots op onze eerste FNO (september 2012).
Vogue Nederland

De 100ste Vogue is net terug van de drukker, en wat is ie magisch geworden. Met warme gevoelens denk ik terug aan al het moois wat we gemaakt hebben en al die bijzondere momenten die we gecreëerd hebben.

'Het zijn onbeschrijfelijk MOOIE MOMENTEN, voor altijd gegraveerd in mijn hart'

Al die fantastische nummers, bijzondere samenwerkingen, die we maakten met geweldige teams, de redactie en alle freelancers die inmiddels voelen als familie. Een paar hoogtepunten: natúúrlijk de lancering in 2012, de fanfare waarmee we de eerste Vogue Fashion’s Night Out met veel bombarie aftrapten, de legendarische nummers met Viktor & Rolf, Mario Testino, Peter Lindbergh, Lidewij Edelkoort, Doutzen Kroes, Lara Stone en Imaan Hammam.

'Al die BIJZONDERE samenwerkingen met GEWELDIGE TEAMS, de redactie en alle freelancers die inmiddels voelen als FAMILIE'

Maar ook al die prachtige specials: van de Royal Wedding Issue en Vogue Man tot Vogue The Book en Vogue Living. En niet te vergeten al die topfeesten en -events, want bij Vogue weten we wat vieren is: vijf jaar Vogue met een polonaise voor De Nachtwacht in het Rijksmuseum met Nederlandse topmodellen en René Froger... Het zijn onbeschrijfelijk mooie momenten, voor altijd gegraveerd in mijn hart.

Fashion, Yellow, Event, Award, Fashion design, Premiere, Dress, Formal wear, Flooring, Carpet,
De lancering van onze schitterende Máxima- special vierden we samen met onder anderen Jan Taminau met een sprookjesfeest in Hotel The Grand (april 2013).
Karin Swerink

Nu ga ik naar LINDA. Ook een magisch merk en een fenomeen in het Nederlandse medialandschap. Ik kon deze once in a lifetime opportunity – aan het roer staan van dit prachtige merk – als bladenmaker dan ook niet voorbij
laten gaan.

Ik wil jou, Vogue-lezer, bedanken voor het (online) lezen van ons blad en het volgen op social media. Dankjewel voor je enthousiaste reacties en aanwezigheid op alle mooie events en feestjes.

Ik zal jullie missen!

Karin Swerink, Editor in Chief

Musical, Musical theatre, heater, Event, Performance, Performing arts, Drama, Fashion, Stage, Theatrical property,
Magisch moment: voor De Nachtwacht in het Rijksmuseum met Nederlandse topmodellen en Mario Testino (maart 2017).
Reinier RVDA