Levi’s nieuwste campagne viert inclusiviteit en inspireert voor verandering

De nieuwste campagne van het merk genaamd Use Your Voice koestert gelijkheid, inclusiviteit en vooruitgang.

Levi’s lanceert een nieuwe campagne waarin persoonlijke authentieke kracht en individualiteit gevierd wordt. Het verdedigen en koesteren van de idealen van gelijkheid, inclusiviteit en vooruitgang staat hierbij centraal. De campagne genaamd Use Your Voice wil mensen inspireren om hun authentieke stem te vinden en te gebruiken om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden.

Je eigen stem

Levi's wil met de Live in Levi's campagnereeks mensen van over de hele wereld met elkaar verbinden onder het motto Your voice is the difference. De campagne benadrukt vier verschillende verhalen die met elkaar verbonden zijn door één thema: je stem gebruiken en opkomen voor waar je in gelooft, wetende dat het geen gemakkelijke keuze is, maar wel de juiste. Zo zien we in de campagnevideo een jonge vrouw die haar speech voorbereidt in het stadhuis en haar moed verzamelt om een groep mensen te inspireren, een vader die zijn dochter aanmoedigt om in zichzelf te geloven en een activist die demonstreert voor sociale gerechtigheid.

Verantwoordelijkheid

Levi's laat weten maatschappelijke betrokkenheid zeer belangrijk te vinden: 'Bij Levi's hebben we het gevoel dat we een belangrijke rol te vervullen hebben en de plicht hebben om op te komen en positieve veranderingen te stimuleren,' stelt hoofd van marketing Jennifer Sey. 'Dit jaar willen we mensen aanmoedigen om hun stem te laten horen, zowel voor zichzelf als voor anderen. Want de stem van mensen kan het verschil maken', vertelt Anit Van Eynde, Levi's vice president marketing. Levi's betrekt vaker sociale kwesties in hun campagnes en heeft daarnaast ook de Levi Strauss Foundation. Deze nonprofit organisatie doneert geld aan goede doelen die bijdragen aan positieve maatschappelijke ontwikkeling. Het merk zet zich in voor diverse doelen: 'We zijn opgekomen voor het voorkomen van wapengeweld in de VS, we hebben vluchtelingen in Europa ondersteund en we hebben ons ingezet voor gelijke rechten van de LGBTQ+ gemeenschap', aldus Van Eynde.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion