Blake Lively geeft jaren later 'modeleugentje om bestwil' toe

'Ik droeg Forever 21 veel langer dan ik zou willen toegeven.'

blake-lively-forever-21
Getty Images

Actrice Blake Lively heeft toegegeven dat ze aan het begin van haar carrière weleens loog over het merk van de door haar gedragen creaties op de rode loper. Terwijl Lively vaak verkondigde dat ze 'vintage' droeg, had ze eigenlijk gewoon een jurkje bij winkelketen Forever 21 op de kop getikt.

Vintage of Forever 21?

Het wereldwijd populaire modemerk staat vooral bekend om de betaalbare kleding die er verkocht wordt, en dat maakt de leugen van Lively toch wel een tikkeltje gênant, zo geeft ze zelf ook toe. En daarom vertelde ze interviewers op de rode loper dat ze vintage droeg, in plaats van Forever 21. Dat onthult ze nu in een interview met InStyle.

Van jurkjes naar broekpakken

Lively hoopt – en weet zelf bijna wel zeker – dat haar stijl iets eleganter is geworden nu ze ouder is. Haar kast puilt naar eigen zeggen nog steeds uit, maar niet langer met Forever 21-jurkjes. "Ik hou stiekem nog wel erg van roze en franjes." En van broekpakken, zo verklapt haar kledingkeuze herhaaldelijk. Een greep uit de opvallendste exemplaren selecteerden wij al eerder in een stijloverzicht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion