Het nieuwe moederschap: waarom moeders wereldwijd zweren bij deze baby carriers

Romy Boomsma staat model, met partner Arie Boomsma en baby Mozes.

White, People, Jeans, Denim, Muscle, Standing, Arm, Child, Photo shoot, Shoulder,
Paul Bellaart - Artipoppe

'We staan aan het begin van een revolutie,' vertelt oprichter Anna van den Bogert van luxe babydraagdoek- en baby carrier label Artipoppe in een interview in Vogue's nieuwe juninummer. (Nieuwe) moeders moeten onderdeel kunnen zijn van het openbare leven, op de werkvloer, op straat, in restaurants en bij andere sociale aangelegenheden. Een voorbeeld hierin is onder meer Nieuw-Zeelands premier Jacinda Arden, die geschiedenis schreef toen ze tijdens een meeting met de Verenigde Naties haar drie maanden-oude dochtertje meenam. Een baby carrier van Artipoppe biedt daarbij de mogelijkheid om je als kersverse moeder vrij te bewegen, zoals ook model, Vogue-columniste en mom-influencer Romy Boomsma laat zien in prachtige nieuwe beelden met haar jonge gezin voor Artipoppe.

People, Denim, Jeans, Child, Textile, Photo shoot, Photography, Toddler, Muscle, Family,
Met de baby carriers van Artipoppe kan je je kindje ook op de rug dragen.
Paul Bellaart - Artipoppe

In je kracht

'Waar ik voor sta en waar ik in geloof is dat je emancipatie juist bereikt door je als moeder in het openbare leven te begeven,' vertelt Van den Bogert. Vooral Artipoppe's nieuwe Zeitgeist Baby Carrier biedt daarbij uitkomst. Niet zomaar een draagzak, maar een lifestyle. Een lifestyle waarin je baby moeiteloos onderdeel is van jouw leven en je hem of haar met alle gemak en comfort mee kunt nemen naar welke bestemming of gelegenheid dan ook.

Hair, Facial hair, People, Beard, Hairstyle, Beauty, Long hair, Fashion, Moustache, Human,
Arie, Romy en Mozes in de leopard Zeitgeist Baby Carrier van Artipoppe.
Paul Bellaart - Artipoppe

Romy Boomsma, die ook uitgesproken is over het moederschap, is eveneens fan van deze filosofie. Zij heeft ervoor gekozen stay-at-home-mom te zijn en benadrukt daarbij in een column voor Vogue: 'Modern feminisme is een breed begrip. Voor mij draait het om het kennen van je eigen kracht als vrouw, het maken van eigen keuzes waar je achter staat en je niet te vormen naar wat een ander van je probeert te maken, of van je verwacht.' Precies waar Artipoppe ook voor staat. In je kracht staan als vrouw en het moederschap daar onderdeel van laten zijn, welk levenspad je ook kiest.

People, Jeans, Blue, Denim, Product, Standing, Barefoot, Child, Photo shoot, Toddler,
Artipoppe

Luxe en gezond

Verschillende celebrities zijn inmiddels ook met de Zeitgeist Baby Carrier gesignaleerd, waaronder modellen Chrissy Teigen en Candice Swanepoel, actrice Jessica Alba en stijliconen zoals Pandora Sykes en Sofia Sanchez de Betak. Minimalistisch van design, in bijvoorbeeld klassieke dierenprints of denim. Zodat je partner – getuige Arie Boomsma – hem ook gerust kan dragen. De Zeitgeist Baby Carrier is verder met de hand vervaardigd van de meest luxueuze stoffen. Een unicum, want Artipoppe is hiermee het enige merk dat exclusieve babydragers op dit niveau wereldwijd aanbiedt. De Zeitgeist Baby Carrier is echter niet enkel een stijlvol accessoire. Volgens Van den Bogert (zelf ook moeder van vier kinderen) zijn 'mensenbaby's draagbaby's, net zoals apenbaby's. Ze hebben sterk de behoefte aan de nabijheid van hun ouders. Door je baby overal mee naartoe te nemen voldoe je aan die behoefte. Dat je dat tegenwoordig esthetisch verantwoord kunt doen en als nieuwe moeder je identiteit niet hoeft op te geven is mooi meegenomen. Hoog tijd om de nieuwe collectie Baby Carriers van Artipoppe te ontdekken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion