Ben jij een digital creative? Dan wil je dit exclusieve Vogue event niet missen

Vogue nodigt jou uit om deel te nemen aan Vogue x Samsung workshops tijdens een exclusief event.

Street Style: February 25 - Milan Fashion Week Fall/Winter 2017/18
Timur EmekGetty Images

Hou je van fotografie, technologie en social media? En zeker in combinatie met mode? Op donderdag 16 mei nodigt Vogue jou uit om samen met Samsung je creatieve zelf te (her)ontdekken. Laat je inspireren door team Vogue tijdens een exclusief event vol workshops.

Creatieve workshops

Je wordt op donderdag 16 mei om 17:00 uur persoonlijk ontvangen in het prachtige Waldorf Astoria Amsterdam, een monumentaal grachtenpand uit de 17e eeuw op de Herengracht waar team Vogue je opwacht met een glas champagne en heerlijke hapjes om het event goed te starten. Leer tijdens deze avond de fijne kneepjes van Vogue creatieven in verschillende one-of-a-kind workshops.

Property, Room, Building, Ceiling, Interior design, Floor, House, Real estate, Furniture, Estate,
Waldorf Astoria

De grote winnaar

Naar aanleiding van Vogue x Samsung's grote ontwerpwedstrijd waarbij je kans maakt op een eigen Samsung smartcover, een gloednieuwe Galaxy S10+ én een eigen pagina in Vogue, is dít event de kers op de taart. Heb je deze winactie gemist? Geen nood. Je kan nog steeds deelnemen waarbij je kans maakt om dé Samsung smartcover ontwerper van het jaar te worden. Onze Vogue-redacteuren gingen alvast aan de slag en ontwierpen vier verschillende designs, gebaseerd op Lente/Zomer 2019-trends, om jou te inspireren om zelf aan de slag te gaan. Op het event reikt Vogue's hoofdredacteur a.i. Rinke Tjepkema de hoofdprijs uit aan de winnaar van de grote Vogue x Samsung designwedstrijd door zijn of haar ontwerp dat het meeste onze aandacht trok tussen de duizenden inzendingen. Deze lucky one gaat naar huis met een Samsung Galaxy S10+ (inclusief eigen smartcover) én een eigen pagina in Vogue.

Design workshop

Samsung daagt je uit om je creatieve grenzen op te zoeken. In het work station kun je met een speciale ontwerptool je eigen Samsung smartcover ontwerpen, die je nadien gratis kunt bestellen. Dat betekent; een eigen gepersonaliseerd hoesje, helemaal op jouw creatieve manier van begin tot eind ontworpen. Je begint met een blanco telefoon en kiest vervolgens kleurenset, patroon en thema waarbij er tot 23 duizend designmogelijkheden zijn.

Social media workshop

Vogue's Digital Content Manager Zoe Rosielle neemt je mee in de wereld van Vogue en geeft je een persoonlijke workshop over hoe je je eigen identiteit het best naar voor laat komen en een boost kunt geven op social media. Verschillende aspecten komen aan bod; wat zijn de trends op social media gebied en hoe zorg je ervoor dat eruit springt als individu? Wie zijn de grote spelers op social media en hoe bereikten ze dit? Zoe zorgt ervoor dat je helemaal up-to-date bent én dat je met een goede portie social media kennis jezelf helemaal kan ontplooien als young professional in een steeds evoluerende digitale wereld.

Clothing, Fashion, Outerwear, Fashion design, Formal wear, Event, Room, Textile, Costume, Electric blue,
Team Peter Stigter

Fotografie workshop

Fotograaf Chloé Leenheer zal een speciale fotografie workshop opzetten, die ervoor zal zorgen dat jij binnenkort geen enkele middelmatige foto meer op Instagram plaatst. Schiet jij altijd maar wat en wil je meer te weten over compositie en gebruik van licht? Met de handige tips en tricks én natuurlijk de Samsung Galaxy S10+ die over vijf verschillende camera's beschikt, maak jij binnenkort Instagram-waardige foto's die niet alleen mooi genoeg zijn voor je Stories, maar ook voor je feed.

Ben jij erbij?

Naast harde werken tijdens de leerrijke workshops is er ook tijd voor lekkere drankjes, hapjes en een exclusieve goodiebag die je na afloop mee naar huis neemt. Wil jij verzekerd zijn van een ticket én een plekje voor dit Vogue-event? Bestel dan snel je tickets want er zijn slechts een aantal kaarten beschikbaar.

Waar
Waldorf Astoria
Herengracht 542-556,
Amsterdam

Wanneer
Donderdag 16 mei

Tijd
17.00 - 19.00 uur

Kosten
Koop hier je ticket voor € 15 voor het Vogue x Samsung event. Wees er snelbij want er is maar beperkt plaats.

Koop hier je tickets - Uitverkocht

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion