Margot Robbie is het nieuwe gezicht van Chanel Fragrance

De Australische actrice wordt de nieuwe ambassadeur voor Chanel-parfumlijn.

Actrice Margot Robbie is het nieuwe gezicht van Chanel
Chanel

De Australische actrice Margot Robbie is de nieuwe ambassadeur van de Chanel-parfumlijn. Dat heeft het legendarische modehuis en de maker van de iconische geur No.5 bekend gemaakt. De actrice was al eerder het gezicht van de Chanel Coco Neige-collectie, voor haar was dit de eerste campagne als Chanel-ambassadeur.

Coco Neige

Margot Robbie was de eerste ambassadeur voor de luxe wintersportcollectie Coco Neige. De campagne werd nog door wijlen Karl Lagerfeld himself geschoten, die in februari dit jaar op 85-jarige leeftijd overleed. Nu is ze overgeschakeld van mode ambassadeur naar parfum ambassadeur. In een statement zegt Robbie: 'Het is een droom om dit tijdloze en iconische merk te representeren.' Met deze nieuwe stap in haar carrière treedt de blonde Australische actrice in de voetsporen van onder anderen Nicole Kidman, Keira Knightley, Kristen Stewart en Lily-Rose Depp.

Doorbraak

De 28-jarige actrice brak in 2013 door in de film The Wolf of Wallstreet en ze was ze genomineerd voor een Oscar voor haar rol als Tonya Harding in de film I, Tonya. Ze was recent nog te zien als koningin Elizabeth in Mary Queen of Scots, en binnenkort zal ze op het witte doek te zien zijn als Sharon Tate in Quentin Tarantino's Once Upon A Time In Hollywood, naast Brad Pitt en Leonardo DiCaprio die eind juli deze zomer te zien is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion