Shop de Love Stories x H&M Swimclub collectie nu in de sale

Het Amsterdamse lingerielabel lanceert in samenwerking met H&M een collectie gewijd aan zon, zee en strand.

Clothing, Bikini, Swimwear, Fashion, Summer, One-piece swimsuit, Monokini, Photo shoot, Fashion model, Model,
Gregory Harris

Vorig jaar lanceerde het Amsterdamse lingeriemerk Love Stories een collectie in samenwerking met H&M. Beide partijen slaan opnieuw de handen ineen voor een nieuwe samenwerking, ditmaal compleet gewijd aan swimwear. De collectie is inmiddels in de sale, en met de huidige hittegolf kun je nooit genoeg bikini's hebben.

Surfboard, Bikini, Surfing Equipment, People on beach, Beauty, Surfing, Summer, Photo shoot, Fun, Blond,
Gregory Harris

Zwemkleding met lingerierandje

De nieuwe collectie genaamd Love Stories Swimclub x H&M collection is geïnspireerd op Ibiza in de jaren zeventig, het werk van de Amerikaanse fotograaf Slim Aarons met zijn iconische vakantiebeelden en het bekende hotel Los Enamorados in Ibiza. De collectie bevat items als triangel bikini's, off-shoulder zwemkleding en retro badpakken die geïnspireerd zijn op zachte vormen van lingerie. Ook bevat de collectie items als handdoeken, bandeau's, sarongs, beach tassen, teenslippers en tunieken in de kleuren donkerroze, vintage groen en mandarijn-oranje.

Hair, Long hair, Hairstyle, Clothing, Ringlet, Beauty, Brown hair, Human, Lip, Blond,
Gregory Harris

Mix en match-principe

Oprichtster van Love Stories Marloes Hoedeman – die nu op de cover van de nieuwe Vogue Living staat – vertelt aan Vogue erg blij te zijn met de nieuwe samenwerking met H&M: 'De eerste samenwerking was zo'n succes dat het uiteraard smaakte naar meer.' Daarnaast benadrukt Hoedeman dat het befaamde mix en match-principe van Love Stories ook terug komt in deze nieuwe collectie, waardoor alle items met gemak te combineren zijn: 'Het is een droom om opnieuw met H&M samen te werken en klanten een Love Story-esthetiek aan te bieden tegen H&M-prijzen. De Love Stories Swimclub x H&M samenwerking blijft trouw aan ons mix en match-principe en is ontworpen voor een leuke zomervakantie – of je nu ontspant met een cocktail of op de golven surft.'

Hair, Water, Photograph, Blond, Wave, Sea, Beauty, Bikini, Fun, Summer,
Gregory Harris

Ook H&M's hoofdontwerpster Maria Östblom benadrukt de veelzijdigheid van de nieuwe collectie: 'Deze flirterige collectie bevat de perfecte items om mee te loungen bij het zwembad of plezier te maken op het strand, om vervolgens gemakkelijk een tuniek aan te trekken en direct door te kunnen gaan naar vrienden. Het is luchtig en elegant, met een bijzonder kleurenpallet en flatterende ontwerpen. We hopen dat deze coole en sportieve collectie onze klanten zal inspireren om hun eigen persoonlijke zomerstijl te verkennen'.

Sand, Natural environment, Yellow, Vacation, Beach, Sea, Summer, Landscape, Fawn, Ocean,
Gregory Harris

Shop hier de Love Stories Swimclub x H&M collection.

Kan je geen genoeg krijgen van Love Stories? Je krijgt nu een cadeaubon van Love Stories ter waarde van €50 cadeau bij je Vogue abonnement.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion