Ronald van der Kemp wint prestigieuze Nederlandse modeprijs

De Nederlandse ontwerper heeft de Grand Seigneur award in ontvangst mogen nemen.

ronald-van-der-kemp-grand-seigneur
Imaxtree

Groot nieuws voor Ronald van der Kemp: de Nederlandse ontwerper heeft een grootse modeprijs in de wacht gesleept, de Grand Seigneur. Modint, de Nederlandse organisatie voor mode, interieur en textiel, heeft het nieuws vorige week bekend gemaakt. De Grand Seigneur wordt uitgereikt aan een toonaangevende ontwerper binnen de Nederlandse mode-industrie.

Grand Seigneur

De prestigieuze prijs werd aan Van der Kemp toegekend omdat de ontwerper zich heeft onderscheiden met zijn label RVDK. Onder meer door zijn persoonlijke stijl, respect voor handgemaakte mode en kritische houding tegenover de mode-industrie heeft hij een unieke plek binnen de modewereld verworven, aldus de jury van de Grand Seigneur. Zijn werk wordt zowel binnen Nederland als daarbuiten erkend en groots gewaardeerd, waarmee hij een bijzondere bijdrage levert aan de (Nederlandse) mode-industrie. Zo worden zijn ontwerpen gedragen door onder andere Céline Dion, Gigi Hadid en koningin Máxima. Ronald van der Kemp mag op maandag 17 juni de Grand Seigneur in ontvangst nemen in het Soho House in Amsterdam.

Facial hair, Beard, Wrist, Style, Monochrome, Monochrome photography, Watch, Moustache, Black-and-white, Sweater,
Ronald van der Kemp
Lucien Pages

De Grand Seigneur is een prestigieuze Nederlandse modeprijs die wordt uitgereikt aan mensen, instituties of bedrijven die een speciale bijdrage hebben geleverd aan de mode-industrie door hun expertise, visie of product. Sinds 1984 is de prijs 28 keer uitgereikt. Vorige prijswinnaars zijn onder andere Iris van Herpen, Jan Jansen, Lidewij Edelkoort, Fiona Hering, Viktor & Rolf, G-Star, Marlies Dekkers en Jan Taminiau.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion