CFDA Awards 2019: alle winnaars van de avond

Gisteravond werden de Oscars van de modewereld uitgereikt in New York, en dit zijn alle winnaars.

cfda-awards-2019-winnaars
Getty Images

Gisteravond vond de uitreiking van de jaarlijkse CFDA Awards plaats in het Brooklyn Museum in New York. Tijdens de avond werden de meest prestigieuze modeprijzen van de Verenigde Staten uitgereikt aan bijzondere ontwerpers, mode-iconen en ondernemers die een relevante bijdrage leveren aan de mode-industrie. Iconen uit de modewereld verschenen op de rode loper in de meest bijzondere looks, om vervolgens later in de avond de grote winnaars van de avond te vieren.

De CFDA Awards

CFDA staat voor Council of Fashion Designers of America, wat een grote groep ontwerpers behelst die Amerikaanse modeontwerpers ondersteunt en adviseert. Tom Ford heeft recentelijk het voorzitterschap overgenomen van ontwerpster Diane von Furstenberg, die ruim twaalf jaar aan het roer stond van de organisatie. De grote winnaar van de avond was ontwerper Brandon Maxwell die de prestigieuze prijs van womenswear designer van het jaar in ontvangst mocht nemen, waarmee hij in de voetsporen treedt van onder meer Raf Simons en Marc Jacobs. Ook ontwerpers als Rick Owens, modehuis The Row en mode-icoon Jennifer Lopez vielen in de prijzen. Bekijk hier alle winnaars van de avond.

Menswear Designer van het jaar
Rick Owens

Media Award
Lynn Yaeger

Founder’s Award
Carine Roitfeld

Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award
Bob Mackie

Accessoires Designer van het jaar
Ashley Olsen and Mary-Kate Olsen, The Row

Board of Directors’ Tribute
Barbie

Opkomende Designer van het jaar
Emily Adams Bode, Bode

Positive Change Award
Eileen Fisher

Valentino Garavani and Giancarlo Giammetti International Award
Sarah Burton, Alexander McQueen

Womenswear Designer van het jaar
Brandon Maxwell

Fashion Icon Award
Jennifer Lopez

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion